Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Hur vassa är dina fotbollskunskaper?

Lundhs blogg

Så här såg det ut senast SM-finalen i Fotbollskunskap gick i TV4-Sport och det är en del av deltagarna som kan sina grejer om fotboll. Vinnaren Anders Niklasson fick efter det vara sidekick i TV4:s VM-studio när de körde extra i pauserna.

Och efter ett par års uppehåll är det oerhört kul att Grandiosa SM i Fotbollskunskap är tillbaka och det handlar i grunden om att bli svensk mästare i fotbollskunskap och då vinna otroliga priser: en fotbollsresa från Steve Perryman, 100 pizzor och VIP-paket till Sveriges landskamper.

SM är något som varit oerhört populärt att delta i, och då inte minst på fotbollskanalen.se där man kan tävla tio gånger för att maxa sitt resultat och det är en väg till att nå den tv-sända finalen längre fram i vår.

Dessutom tar vi SM på turné och börjar i Kalmar på onsdag och sedan följer: 20/2 Hässleholm på Harrys, 6/3 Karlstad på Harrys, 13/3 Jönköping på Harrys, 22/3 Stockholm på Harrys, 3/4 Borgholm på Harrys, 10/4 Helsingborg på Harrys, 15/4 Göteborg.

Annons

Naturligtvis handlar det lika mycket om att tävla mot sina kompisar och se om man kan mer eller mindre. Både när man kommer till Harrys och deltar på krogen där jag och Patrick Ekwall är programledare eller om man tävlar på sajten. För det kan ju visa sig att man är ett riktigt äss.

Publicerad 2013-02-11 12:18

Kommentarer

Visa kommentarer

Senaste tweets

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto