Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Rätt eller fel att fråga om kastad boll?

Lundhs blogg

Zlatan Ibrahimovic kom till studion och jag undrade om bollen som han flippade i ansiktet på Gunnar Nielsen som borde gett honom ett gult kort.

Vi var väl inte riktigt ense om bedömningen och efteråt så kan man sammanfatta reaktionerna på snacket både på twitter och min mejlbox på följande vis med ett axplock från vardera sida:

Tack för att du vågar ställa vettiga frågor till Zlatan och inte kryper. /Micke

Dom som inte kan eller har spelat fotboll sätter man som chefer. Tycker du är en stor rund ring. Att du vill visa dig i rutan. Du gör bort dig varje gång. Ta sedan rosa pantern som också tror han kan fotboll. skall ni 2 visa er duktiga? Man skrattar. Håll dig till datorn som du började med när de stora pojkarna talar fotboll. Lär dig något. /Roland
Annons
En sak är säker och det är att jag varken gråter, är ledsen eller är rädd. Jag ställde några frågor som jag tyckte var relevanta – tänk om han missat Irland för det – och sedan får folk och Zlatan tycka vad de vill om det.
Publicerad 2013-06-11 23:06

Kommentarer

Visa kommentarer

Senaste tweets

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto