Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Vill Sundhage ha riktiga nyheter istället för skräckskadan?

Lundhs blogg

Under EM i Sverige har landslaget fått kritik för att vara det stängda landslaget, och man har ransonerat rejält vilka spelare som man släppt fram till pressen. Exempelvis körde man enbart en spelare dagen före match och två dagar före match några stycken.

Efter segern mot Finland lät man i princip bara reserver träffa medierna för att Sundhage o Co vill visa att hela gruppen är delaktig i framgångarna. Då är det svårjobbat som utsänd journalist när reaktionen skriker efter jobb på Asllani, Schelin och Seger.

Inte helt lätt för det utsända pressuppbådet och kanske är det därför TV4:s brinnande EM-buss, Hanna Marklunds norrländska och nedan inslag om min “skräckskada” fått en del medialt utrymme:

[expressentv id=”4780974″ size=”large”]

Kanske är det Pia Sundhage som fått nog? Oavsett så är det en rejäl kursförändring när landslaget i dag skickar fram alla 23 spelare i mixed zone ihop med Pia Sundhage och Lillie Persson. Blir det dubbla bandspelare för Bråstedt, Thorén, Reimers, Jonsson och de andra som bevakar landslaget?

Annons
Publicerad 2013-07-22 08:48

Kommentarer

Visa kommentarer

Senaste tweets

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto