Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

På banan igen

Lundhs blogg

På söndag 23:10 är Fotbollskanalen Europa tillbaka i TV4 och det är bara ett av flera tecken att det är höst igen. Semestern är lagd i malpåse och är inte tillbaka förrän efter VM i Brasilien nästa sommar.

Dessutom piskar jag i gång bloggen igen ihop med krönikerande och reporterjobb. Framför allt blir det VM-kval i Dublin och Astana i början av september men det är även ett spännande allsvenskt rejs och en massa annan fotboll i höst.

En massa att se fram emot och det är bara att hoppas att Elfsborg klarar av Nordsjälland i returen nästa torsdag så att det blir ett svenskt lag i gruppspelet i årets Europa League, vilket vi i så fall sänder i TV4-Sport.

Fotbollskanalen.se är det inom kort nya tider. Tobias Rosvall börjar 2 september och ska bli redaktionsansvarig på sajten och för egen del innebär det att jag kan lägga mer tid på journalistiken i form av krönikor, nyhetsjobb och TV-jobb. Vilket jag längtar efter.

Annons
Publicerad 2013-08-23 13:56

Kommentarer

Visa kommentarer

Senaste tweets

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto