Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Irländsk press hyllar Dunne och hånar Zlatan

Lundhs blogg

Richard Dunne är tillbaka i det irländska landslaget och han hyllas flitigt i de olika lokala tidningarna. Mittbacken som är känd för många självmål numera spelar i Queens Park Rangers men som spelat i både Manchester City och Aston Villa.

Han kallades “Iron Curtain” av de irländska fansen efter en stark insats i Ryssland, men har varit skadad länge. Nu är medspelare och press glad över att landslagets klippa är tillbaka i laget igen.

Även Zlatan Ibrahimovic är givetvis i fokus i blaskorna och det handlar om hans Hamrén-stöd, att han tror på en öppen match, om att Sverige ska vara modigt och en del annat från gårdagens presskonferens.

Giovanni Trapattonis assistent Marco Tardellli säger att även om man är rädd för svensken så ska man inte göra något speciellt för att stoppa Zlatan som beskrivs som den enda världsstjärnan på plan.

Annons

Däremot blir Zlatan lite lätt hånad under den lekfulla rubriken: “THE EGO HAS LANDED” följt av en rad gamla klassiska Zlatan-citat, allt från Carew till när Zlatan skulle visa kvinnlig reporter att han inte var homosexuell.

Inte bara Erik Hamrén har problem med backlinjen, i den irländska pressen går man igenom alla olika kombinationer som man ställt upp med under de senaste åren.

 

Publicerad 2013-09-05 16:11

Kommentarer

Visa kommentarer

Senaste tweets

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto