Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Spansk tv dubbar Backe, Hussfelt och mig om Messi

Lundhs blogg

Ingen har väl missat Hasse Backes insats i SUPERLIVE där han berättade om att Lionel Messi drack en cola trots att Pep Guardiola sagt nej. Det har gett utslag här, här, här, här, här, här, här, här och så vidare över hela världen.

Storyn har även nått Spanien och exempelvis Marca vars engelska version visar farorna med översättning via Google translate och där har det blivit till att Lionel Messi avbröt Guardiolas tal inför spelarna och öppnade en Coca-Cola.

För det första, Backe säger bara en cola och det kanske alltså vara en Pepsi Cola som är Messis sponsor och det heter aldrig något om att det är en Coca-Cola, men det är klart att det är svårt när en sådan här story kommer i svängning.

Nu har ett klipp varit med i det spanska programmet Punto Pelota som är det största fotbollsprogrammet och inslaget är DUBBAT och vem castade killen som dubbar mig? Sedan minns jag inget om att jag frågade om att han var rädd för att bli stämd och det sade jag aldrig heller.

Annons

[youtubeplay id=”cbiAz6AnWfQ” size=”large”]

Inte heller sa Hasse Backe något om att han hade en rad advokater som kunde skydda honom, men den spanska fantasin är väl livlig. Det blir kanske en ännu bättre story om det talas om stämningar och advokater. Tydligen stod det även i Marca.

Här är för övrigt originalet från SUPERLIVE som är tillbaka om en vecka och då får vi se fram emot nya historier från Hasse Backe:

***

Tråkigt att domare får huvudrollerna i match efter match.

***

Är det ett derby i Skåne och Småland, eller?

***

Hur de fick ihop över 11 000 på Myresjöhus Arena är en gåta.

***

Slutar aldrig fascineras av hur Thiago Silva, Marco Veratti och Zlatan Ibrahimovic alla kunde få till lönehöjningar bara ett år efter att de skrivit på för Paris SG. Det drabbar å andra sidan ingen fattig.

Annons
Publicerad 2013-09-25 08:53

Kommentarer

Visa kommentarer

Senaste tweets

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto