Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Dags att stänga bloggen för 2013

Lundhs blogg

Efter ett roligt och späckat år som rivstartade med en vinterturné i Thailand och sedan knappt slagit av på takten: EM i somras, VM-kval, SUPERLIVE Europa League, nyhetsrejsen, Fotbollskanalen Europa och nerslag i TV4-Sporten, Nyhetsmorgon, på nätet och i appar så är det läge att gå i ide några veckor.

Over and out.

Bloggen är inte tillbaka i tjänst förrän en bit in i januari. Fram till dess gäller framstupa sidoläge och allt annat än jobb. Återstår att se hur jag klarar det eftersom jobbet är så förbannat roligt, men jag ska göra mitt yttersta.

Annons

Stort tack för allt beröm, allt skäll, all kritik, alla hejarop och inte minst allt engagemang. Utan det hade det varit svårt att hålla i gång och ständigt vilja bli bättre och vassare.

Under 2014 tar vi sikte på VM i Brasilien och alla annan fotboll både före och efter det körsbäret på tårtan. Som vanligt ska det bli en ära att jobba journalistiskt med den bästa av sporter.

I smältdegeln USA kryllar det av kulturer och religioner och traditioner och där kör man numera det neutrala “Happy Holidays” för att inte stöta bort någon.

Det är något skönt inkluderande i det. Så Glada Helger på er allihopa och så ses vi förhoppningsvis på andra sidan med nya krafter och en hel del hunger.

Publicerad 2013-12-24 00:01

Kommentarer

Visa kommentarer

Senaste tweets

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto