Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Vad sa förbundets nya generalsekreterare?

Lundhs blogg

Så här skrev jag under lördagen: SvFF:s nya generalsekreretare Håkan Sjöstrand avslöjade i en intervju i Radiosporten att han knappst kollat på fotboll de senaste åren. Illavarsalande. Vilket fick SvFF:s kommunikationschef Niklas Bodell att reagera. Bakgrunden var den här intervjun med Sjöstrand.

Jag borde givetvis varit klarare med att jag syftade på allsvenskan för herrar och damer. För att Sjöstrand via sitt tunga jobb för ICA kommit i väg på stora mästerskap är givetvis sin sak. Annat att han inte är en flitig besökare på allsvenska arenor, vilket han inte hymlar om i intervjun. Det är något som en ny GS bör göra.

Samtidigt kan man givetvis inte få allt, och det jag hört om Sjöstrand hittills är positivt och förbundets styrelse gjorde rätt som bröt mot den Lagrellska traditionen och anlitade en fristående headhunter för att hitta en ny generalsekreterare efter Mikael Santoft som plockades in på ett helt annat sätt.

Annons
Publicerad 2014-06-01 11:12

Kommentarer

Visa kommentarer

Senaste tweets

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto