Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Här får ni svaret på Backes fina solbränna

Lundhs blogg

Vi kör ett dagligt VM-magasinfotbollskanalen.se och tanken är att det ska vara ute på förmiddagen svensk tid, och där ser vi fram emot dagens matcher och snackar runt Brasilien-VM. Det är bland annat i det senaste avsnittet som ni får veta varför Hasse Backe börjar få fin färg och jag kör kontorsblekt.

Här är för övrigt premiärprogrammet som gick under fredagen:

***

Lördag i Rio och då öppnar gymmet först 09:00. Har kommit av mig helt.

***

Chiles seger är mitt enda rätt på mitt VM-tips, men jag tror fortfarande på att majoriteten av lagen som jag tippat vidare klarar av att fixa det. Spanien, då? Ja, inte kört än men sett till målskillnad är det tufft om de inte vinner två raka matcher och räknar med Holland mot Chile.

Däremot är min krönika inne på att det är för tidigt att avskriva den spanska modellen.

***

Argentinas fans har tagit över delar av Rio de Janeiro. De höll mig vaken i natt med sång. Oklart om Diego Maradona var med och festade på krogen intill vårt hotell, men jag hade inte blivit förvånad över att se honom svettig, högröd och mitt i högen av rusiga fans.

Annons

***

Får bilder av dottern som köar till One Direction. Ibland längtar jag tillbaka till när man var ung och hade den typen av stora upplevelser.

***

Apropå att fotboll och politik inte hör ihop, Argentinas spelare kör banderoll om Falklands-öarna.

Publicerad 2014-06-14 13:21

Kommentarer

Visa kommentarer

Senaste tweets

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto