Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Rutinerna sitter på den 14:e dagen i Rio

Lundhs blogg

Dagens Bom Dia Brasil där jag gör en Diego Maradona och Hasse Backe trycker ner mig i frysboxen:

***

Podden med Erik Edman är ute. Lyssna här på olika ställen: Itunes, Android och Desktop. Den gamle vänsterbacken var alltid en favorit under hans tid i landslaget.

Förutom att Edman chockar med att han lyssnar på gamla pojkbandet Pinks så ger han sin syn på att han är en hetsporre som råkat i en del bråk, att han alltid bjöd till i medierna och hur han såg på Jogi Löw när han hade honom som tränare.

Dessutom förklarar han varför han lämnade Premier League och berättar att han youtubar sitt klassiska mål mot Liverpool:

[youtubeplay id=”pac5Zkk3eGw” size=”medium”]

***

Efter två veckor i Rio de Janeiro så sitter rutinerna. Här är videodagboken som skildrar tillvaron som är lite som Bill Murrays i “Måndag hela veckan” men betydligt roligare:

Annons

Dag 12 – Om vi läser tidningarnas betyg på oss eller gör som spelarna och låtsas inte läsa

[youtubeplay id=”-P1_5k5q7SI” size=”medium”]

Dag 13 – Om min Spotify-lista som räddar tillvaron

[youtubeplay id=”JWWs98cl-9I” size=”medium”]

***

Luis Suarez på väg? Inget går att utesluta, för trots allt skrev Liverpool nytt kontrakt med anfallaren i vintras och vem vet vilken klausul han fick in då? Räkna med att det blir nya spekulationer under sommaren.

***

Förstår Louis van Gaals upprördhet kring att Brasilien får spela sena matchen. Helt ologiskt att brassarna som är i grupp A ska spela efter grupp B. Jaja, det är lite Fifa-style. Än mer är det förståeligt att Jürgen Klinsmann och USA är störda över sitt orättvisa reseschema.

Publicerad 2014-06-23 16:28

Kommentarer

Visa kommentarer

Senaste tweets

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto