Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Se och lär av Skottland, Thomas Müller

Lundhs blogg

Jepp, jag råkade svära när jag trodde att vi var borta ljudmässigt från VM-studion i Rio, men icke och Sportbladet och Expressen hakade på och det får jag tugga i mig. Varför svor jag då? Det svaret finns i min videodagbok:

[youtubeplay id=”Y7WXmnaG5b0″ size=”medium”]

En ledtråd är annars följande bilder från “Schande von Gijon” eller skammen i Gijon:

[youtubeplay id=”p4tpSjeJ28s” size=”medium”]

***

Ingen har väl missat Thomas Müllers och Tysklands dråpliga variant på en frispark, där Bayern-anfallare ser ut att fejka ett snubblande innan han rusar genom Algeriets mur, men bollen når honom aldrig. Om inte så kolla här nedanför:

Blev tipsad av Kristoffer Grankvist om Skottlands variant från VM 1982. Mot Nya Zeeland fejkar bland Leeds-backen Frank Gray ett bråk med en lagkamrat och sedan kliver John Robertson fram och skickar in frisparken i klykan. Oerhört snygg variant som ni hittar 06:40 in i klippet.

Annons

[youtubeplay id=”PWEQ49JlP-w” size=”medium”]

Redaktör Staffan Harvig tipsar om Coventrys variant mot Everton från 1970. Det är Willie Carr som står för den briljanta assisten till Ernie Hunt som skickar in bollen men möjligheten förbjöds senare:

[youtubeplay id=”Wjq2xT-tx38″ size=”medium”]

 

Publicerad 2014-07-01 04:59

Kommentarer

Visa kommentarer

Senaste tweets

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto