POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
LUNDHS PODCAST

Eikrem hyllar Rosenberg: ”Jag har aldrig varit med om maken till kapten”

Markus Rosenberg tar stor plats i Malmö FF. Magnus Wolff Eikrem är full av beundran för sin lagkapten och hyllar anfallaren stort.
- Alla lyssnar på Markus Rosenberg, när han pratar kan du höra en knappnål falla, säger norrmannen i podden Lundh.

Allan Kuhn fick lämna Malmö FF efter säsongen 2016 trots att han tog SM-guldet under sitt första år som tränare hos skåningarna. I podcasten Lundh från Magnus Wolff Eikrem frågan om dansken inte var tillräckligt stark i förhållande till spelarna, och norrmannen passar då på att tokhylla lagkaptenen Markus Rosenberg.

- Det är svårt att säga. Jag personligen tycker att han gjorde ett bra jobb, och han ska ha credd, det går inte att säga något annat. Vi har starka ledare i gruppen, och det är bra att vi har det och att de kan säga ifrån. Alla lyssnar på Markus Rosenberg, när han pratar kan du höra en knappnål falla. Markus har varit helt fantastisk för oss, jag har aldrig varit med om maken till kapten…

Inte?
- Nej. Han är helt otrolig.

Hur ofta talar han?
- Han talar innan matcher och så. Utanför planen är han helt fantastisk, och på planen går han alltid i första ledet. Jag måste säga att han är den bästa kapten jag har spelat under.

Markus Rosenberg är en spelare som också kan reta gallfeber på motståndarna. Magnus Wolff Eikrem menar att han kan förstå det.

- Ja, det kan jag. Men han är väldigt populär för oss spelare i Malmö. Vi är väldigt glada över att han är här, säger Eikrem.

FAKTA

139 - Magnus Wolff Eikrem

Avsnitt 139 av Sveriges nyfiknaste fotbollspodd gästas av Magnus Wolff Eikrem. Malmös norske poängkung berättar om när han inte trodde att han skulle få återvända till MFF inför 2016, om den tunga tiden i Åge Hariedes frysbox, om hur Allan Kuhn återgav honom förtroendet, om varför han avvaktar med att förlänga kontraktet och om suget att flytta till en större klubb och liga. Dessutom talar Wolff Eikrem om de goda möjligheterna Malmö har att försvara SM-guldet och nå Champions League, om Magnus Pehrssons nya idéer, om vinnarkulturen i klubben och

Om den starka sammanhållningen som gör att norrmannen tror sig bjuda många på sitt bröllop och om Markus Rosenberg som är den bästa lagkapten han haft. Magnus Wolff Eikrem berättar även om tiden som ungdomsproffs i Manchester United, om betydelsen av Ole Gunnar Solskjaer som tog med honom hem till Molde och sedan till Cardiff och Premier League, om varför han inte får tala om tiden i Cardiff, om varför norska spelare inte vänder hem till Tippeligan och om glädjen över att Lars Lagerbäck tar över Norges landslag.

Publicerad 2017-02-28 kl 06:15
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå