POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
LUNDHS PODCAST
1v

Gerzic gäst i Lundhs livepodd: "Säger vad jag tänker - det är min grej"

Foto: Bildbyrån.

Nordin Gerzic har varit en av allsvenskans stora profiler länge.
I mars gästar han "Lundh" då den ger sig ut på turné.
- Det ska vara högt i tak, säger han till Fotbollskanalen.

Efter 250 avsnitt med spännande och fördjupande samtal ger sig podcasten Lundh ut på en försäsongsturné i Sverige i mars. Göteborg, Stockholm, Uppsala, Norrköping och Malmö är några av destinationerna för Sveriges nyfiknaste fotbollspodd (du hittar biljetter till podden här).

Sedan tidigare står det klart att nio gäster är klara i form av Henrik Rydström, Claes Cronqvist, Jonas Olsson, Roland Andersson, Petter Wastå, Pelle Blohm, Pontus Farnerud, Janne Hellström och Anders Svensson.

Nu är det även klart att Nordin Gerzic kommer att gästa livepodden då den landar i Örebro och på Frimis Salonger den 14 mars.

- Förväntningarna är att det ska vara skönt snack, det ska vara högt i tak. Det ska bli jäkligt roligt att få prata lite, säger Gerzic.

Nordin Gerzic har, förutom sin fina bollbehandling och sin betydelse för Örebro SK under åren, blivit känd för att vara en frispråkig person. Han har också tidigare under karriären öppnat upp om att han har varit spelberoende.

- Jag brukar väl säga vad jag tänker… det brukar vara min grej. Sedan har jag varit med länge och är väl ett ganska känt namn inom fotbollen i Sverige, konstaterar han själv.

Vad gäller just de tidigare spelproblemen har han inga problem att öppna upp sig inför publik, om det skulle komma på tal.

- Jag har inga problem med det alls, jag är ganska van vid det nuförtiden. Det är inga konstigheter överhuvudtaget.

Han vet också vad han gärna skulle vilja att samtalet handlar om. Det faktum att han tycker att allsvenskan ständigt undervärderas.

- Ja, det är den definitivt. Det måste jag säga.

Det är något du gärna lyfter? 
- Ja, det är det. Allsvenskan har blivit mycket bättre, framför allt under senare år då vi kommit närmare Europa och jag tycker att många journalister har en vana att tro att allsvenskan är sämre än vad den här. Sedan har vi självklart en bit upp till toppen av Europa, men i stort sett varje år har vi ett lag som går till slutspel i Europa League. Det känns som att vi börjar närma oss.

Olof Lundh själv har tidigare berättat vad han har för förhoppningar på turnén som komma skall:

- Det är spännande att möta personer inför publik och intervjua dem, och där man inte dokumenterar det utan det som sägs, det sägs live. Tanken med två halvlekar och två gäster är att det ska kunna bli två typer av samtal, ett mer framåtlutat inför den kommande säsongen och ett som är mer nostalgiskt och som även kan titta bakåt. Givetvis blir det delvis lokalt präglade samtal som handlar om den kommande säsongen men även vad som varit.

Biljetter till "Lundh Live" hittar du här!

FAKTA

Hit kommer "Lundh" i vår

8 mars: Stora Teatern, Göteborg – Pontus Farnerud, Anders Svensson
9 mars: Katalin, Uppsala – Henrik Rydström
11 mars: Stadsteatern, Lund – Roland Andersson, Ivo Pekalski
12 mars: Arbis bar & salonger, Norrköping – Janne Hellström
13 mars: Scalateatern, Stockholm – Jonas Olsson
14 mars: Frimis salonger, Örebro – Pelle Blohm, Nordin Gerzic
19 mars: Landskrona teater, Landskrona – Claes Cronqvist
20 mars: Kalmar teater, Kalmar – Petter Wastå
21 mars: Malmö live, Malmö

Ovan är klara gäster, mer kommer. Vid varje ställe blir det 2x45 minuter, det vill säga två gäster som intervjuas 45 minuter var.

Publicerad 2020-01-08 kl 20:09
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå