Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
LUNDHS PODCAST
28v

Ghoddos ställs mot sina idoler i VM: "Gåshud när jag tänker på det"

Foto: Bildbyrån

Nästa

Avbryt
Försök igen

Saman Ghoddos laddar inför VM.
Där han kommer ställas mot bland andra Cristiano Ronaldo.
- Det är gåshud när man tänker på det, säger Östersunds stjärna i podcasten Lundh.

I veckans avsnitt av Fotbollskanalens podcast Lundh medger Saman Ghoddos att han knappt kan tro att det är sant att han snart ska ställas mot spelare som Cristiano Ronaldo i VM. Ghoddos, som spelar för Iran, möter Spanien, Portugal och Marocko i gruppspelet.

- Det kommer nog vara svårt att smälta när jag väl är där, vilket jag hoppas att jag är. Det är gåshud när man tänker på det, att vara på samma plan som dessa spelare som man har haft som idoler sedan man var liten. Det kommer att vara en fantastisk känsla, säger Ghoddos.

Finns det en risk att man hamnar för mycket i att de är idoler och att man får för mycket respekt för dem?
- Nej, det tror jag inte. Jag tror att vi är tillräckligt proffsiga…

Jag tänker mer på dig.
- Jag hoppas att jag också är tillräckligt proffsig för att hantera det.

Se hela intervjun med Ghoddos i spelaren ovan.

196 - Saman Ghoddos

Avsnitt 196 av Sveriges nyfiknaste fotbollspodd gästas av Saman Ghoddos. Östersunds-spelaren är på väg mot VM i Ryssland med Irans landslag och talar om hur det blir att möta Spanien och Portugal i VM, om sin roll i landslaget, om hur förbundskapten Carlos Queiroz övertygade honom att välja Iran och vad det betydde att Iran var VM-klart.

Dessutom berättar Ghoddos om hur det gick till när Sverige tappade en potentiell VM-spelare, om att kontakten från SvFF var noll fram till att Iran hade tagit ut honom, om ilskan över att Sverige satte tryck på honom när han redan valt Iran, om att det antagligen räckt med lite kontakt för att han skulle välja Sverige och överraskningen över att Ken Sema blev ratad av Janne Andersson.

Saman Ghoddos talar även ut om chocken över att Daniel Kindberg blev anhållen, om tron på ÖFK-basen trots misstankarna, om den tröga säsongen i ÖFK, om framgångarna i Europa League, om drömmen att flytta till en stor liga i Europa i sommar, om besvikelsen över att ÖFK inte släppte honom till Celta Vigo i vintras och om den makalösa karriärvändningen där han gått från kontraktslös division 1-spelare till VM på fyra år.

Publicerad 2018-06-02 kl 07:00
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons