Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Haris Radetinac kunde gått till AIK: "Träffade Björn Wesström i Växjö"

6d

Haris Radetinac kunde ha gått till AIK.
Det berättar Djurgården-spelaren i Lundhs podcast. 
- Jag träffade Björn Wesström i Växjö, säger Radetinac.

Haris Radetinac förknippas väldigt med Djurgården efter snart tio år i klubben, men det kunde vara annorlunda. Veteranen berättar att det kunde ha blivit AIK 2013 efter ett möte med Björn Wesström, dåvarande sportchef för "Gnaget".

- Jag snackade först med AIK och träffade Björn Wesström i Växjö. Och min rådgivare pratade med Häcken och vi träffade Janne Andersson också när han tränade Norrköping. Men det var inget konkret men vi pratade om det. Så jag hade ju alternativ om jag säger så.

Vad hände med AIK?
-
Djurgården kom in i bilden och jag pratade med Erton och Jesper Arvidsson som spelade i Djurgården. Till slut kändes det som de visade mest intresse och sen såg jag att de var i behov av att hämta in en ny spelare för de låg inte bra till i tabellen. Så jag tänkte att "här kan jag göra avtryck" och hit borde jag komma. Och tack Gud att jag gjorde det.

ANNONS

Tack gud att du gjorde det?
-
Ja, precis. För det kändes som jag gjorde rätt val.

Du är djurgårdare nu helt enkelt.
-
Ja, jag är djurgårdare och många av mina vänner har blivit det. Jag har varit här nästan tio år och det känns jättebra.

Hur mycket hänger familj och släkt med i dina matcher?
-
Det blir en del, men nu när man har tre barn så är det svårt när matchen är klockan sju på kvällen. Det har hänt att hon har klarat av att komma när hon har fått hjälp. Men när matcherna är klockan tre så är det enkelt att hon kommer. Sen kommer farsan och bröderna upp ibland. Det är klart att det är jätteroligt.

Häftigt. Får vi se om de får gå på en guldfest igen, tror du det?
-
Ja, det hoppas jag verkligen. Annars hade jag inte suttit här.

Fakta

329 - Haris Radetinac

Avsnitt 329 av Sveriges nyfiknaste fotbollspodd gästas av Haris Radetinac. Djurgårdens mångsidige veteran talar om att gå in i avgörandets stund av allsvenskan, om förvåningen över att klubben fått ihop ett så starkt lag så snabbt, om besvikelsen att man sålde Aslak Witry, om varför Malmö FF är hans favoritlag att spela mot, om att läktarhatet sporrar honom och om när supportrarnas missnöje får fel effekt.

Dessutom berättar Radetinac om hur han klarade att komma tillbaka efter två korsbandsskador på ett år, om när Försäkringskassan ville att han skulle ta ett annat jobb, om att rehabba ett halvår utan ersättning, om första tiden i Linköping efter flytten från Serbien, om succén i Åtvidaberg som blev till missnöje när han inte såldes, om att han träffade AIK:s Björn Wesström när många klubbar ville ha honom och om osäkerheten inför en framtid när han inte är spelare längre.

Publicerad 2021-11-23 kl 06:30

PODDEN SPONSRAS AV C MORE

Just nu har C More ett exklusivt erbjudande till dig som älskar filmer, serier, sport och barninnehåll.

C More har bland annat: Alla matcher i UEFA Champions League, Serie A och LaLiga.

C More Plus kostar normalt 299:- ingen bindningstid – nu - 50 % rabatt på C More Plus i 3 månader! Därefter 299 kronor i månaden, utan bindningstid. Erbjudandet hittar du här.

Använd kampanjkod: VIPFOTBOLLSKANALEN

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto