POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
LUNDHS PODCAST
3v

Nannskog klar för Lundhs livepodd – på ”hemmaplan” i Landskrona: ”Blir extra kul”

Foto: Bildbyrån

Daniel Nannskog gjorde tre lyckade år i Landskrona Bois.
Nu gästar han Lundhs livepodd i staden under våren.
- Det känns extra kul för det är en stad som betyder en hel del för mig, säger den forne anfallaren.

Efter 250 avsnitt med spännande och fördjupande samtal ger sig podcasten Lundh ut på en försäsongsturné i Sverige i mars. Göteborg, Stockholm, Uppsala, Norrköping och Malmö är några av destinationerna för Sveriges nyfiknaste fotbollspodd (du hittar biljetter till podden här).

Sedan tidigare står det klart att tio gäster är klara i form av Henrik Rydström, Claes Cronqvist, Jonas Olsson, Roland Andersson, Petter Wastå, Pelle Blohm, Pontus Farnerud, Janne Hellström, Anders Svensson, Nordin Gerzic och Ivo Pekalski.

Nu är den tolfte gästen klar till turnén - Daniel Nannskog. Den forne anfallaren, som numera är Tv-expert, kommer vara på scenen tillsammans med Olof Lundh och Claes Cronqvist i Landskrona den 19 mars.

- Det ska bli kul. Jag har varit med någon gång tidigare med Lundh i podd (Nannskog gästade avsnitt 114) och det var gott snack. Nu när man ska ha det i Landskrona så känns det extra kul för det är en stad som betyder en hel del för mig faktiskt. Jag trivdes väldigt bra i Landskrona när jag spelad där i Landskrona Bois. Att då göra en sådan här podd lite på hemmaplan så är det klart att det blir extra kul. Så nu hoppas jag att det kommer mycket folk dit, säger Nannskog.

Vad tror du om formatet att ha samtalet inför publik?
- Det är häftigt. Det blir en härlig livekänsla. Sen hoppas jag att det får gärna komma, det är ju Lundh som bestämmer, men för mig är det kul om man kan få lite snack från publiken så att det blir live på riktigt. Det ser jag fram emot, det ska bli häftigt att få göra där

Nannskog kommer att vara den ena gästen under kvällen i Landskrona och den andre är en annan gammal Landskrona Bois-profil i form av Claes Cronqvist. Nannskog ser fram emot att få vara

- Det är en riktig legend, en superlegend i Landskrona. När han kom till Bois så visste man rätt snabbt vem som var den store chefen i Landskrona, tillsammans med Sonny Johansson. Så det är coolt att just han är med. Det känns lite extra speciellt, säger Nannskog.

Nannskog har inga större önskemål om vad samtalet ska handla om, men hoppas att hans tid i Landskrona blir ett av ämnena som diskuteras.

- Det är klart att lite om tiden i Landskrona hoppas jag vi kan snacka om. Det finns många härliga minnen därifrån. Så att det får gärna handla en hel del om Landskrona, säger han.

Biljetter till "Lundh Live" hittar du här!

FAKTA

Hit kommer "Lundh" i vår

8 mars: Stora Teatern, Göteborg – Lisa Ek, Pontus Farnerud, Anders Svensson*
9 mars: Katalin, Uppsala – Henrik Rydström, Joshua Wicks.
11 mars: Stadsteatern, Lund – Therese Sjögran, Roland Andersson, Ivo Pekalski*
12 mars: Arbis bar & salonger, Norrköping – Janne Hellström, Peter Hunt
13 mars: Scalateatern, Stockholm – Jonas Olsson, Janne Andersson, Jesper Jansson*
14 mars: Frimis salonger, Örebro – Pelle Blohm, Nordin Gerzic
19 mars: Landskrona teater, Landskrona – Claes Cronqvist, Daniel Nannskog
20 mars: Kalmar teater, Kalmar – Petter Wastå
21 mars: Malmö live, Malmö – Yksel Osmanovski

Ovan är klara gäster, mer kommer. Vid varje ställe blir det 2x45 minuter, det vill säga två gäster som intervjuas 45 minuter var.

*Förlängning med en tredje gäst, alltså ytterligare 45 minuter.

Publicerad 2020-01-21 kl 17:01
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå