Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
LUNDHS PODCAST
38v

Papagiannopoulos tror inte spelarflykt hotar ÖFK: ”Dagen Potter försvinner kan folk börja bli nervösa”

Sotirios Papagiannopoulos är en av spelarna som är på väg bort från Östersund.
Mittbacken är dock inte orolig för att spelartapp ska sänka ÖFK nästa säsong.
- Dagen Graham försvinner från Östersund, det är då jag tror att folk kan börja bli nervösa, säger han i Lundhs podcast.

 

Fouad Bachirou har redan lämnat Östersund för Malmö FF, Gabriel Somi har dragit till MLS och Sotirios Papagiannopoulos kontrakt har gått ut och ser ut att vara på väg bort även han.

Att spelare lämnar gör dock inte att Papagiannopoulos tror att spelare kommer vara rädda att gå till ÖFK för att de ska tappa i slagkraft.

- Jag tror inte det. Dagen Graham försvinner från Östersund, det är då jag tror att folk kan börja bli nervösa. Men spelare kommer och går, alltid, och så kommer det att vara, säger Papagiannopoulos i podcasten Lundh.

Daniel Kindberg säger att han är säker på att Graham Potter inte försvinner från Östersund. Vad tror du?
- Jag tror att det blir ganska svårt för en sådan duktig tränare att vara kvar med det som han har gjort.

Tror du att han är sugen själv?
- Jag brukar ibland skämta om att han ska iväg. Men jag tror faktiskt att han vill vara kvar, han vill vinna allsvenskan. Det vill väl alla spelare och ledare i allsvenskan göra. Vi får se, men skulle den här resan fortsätta tror jag att det blir väldigt svårt för honom att stanna.

Hur står sig Östersund i allsvenskan?
- Jag tror att vi är med där uppe och slåss. Framför allt om man ser till de två matcherna som vi hade mot Malmö, som blev två riktigt bra matcher. Visst, Malmö är ett snäpp bättre, men vi lär oss hela tiden och utvecklas. Första året var ett bra år, det här året fick man delta i två turneringar. Jag tycker att vi gjorde det bra. Det är klart att man vill vara där uppe och slåss om guldet.

177 - Sotirios Papagiannopoulos

Avsnitt 177 av Sverige mest nyfikna fotbollspodd gästas av Sotirios Papagiannopoulos. Mittbacken berättar om framfarten med Östersund i Europa League, om vad som skiljer Graham Potter från andra tränare, om hur det är att vara spelare under Daniel Kindberg och hans uttalanden, om valet att inte förlänga kontraktet med ÖFK, om att drömmen är en klubb i tyska ligan och att en annan svensk klubb inte är aktuell. Papagiannopoulos talar om glädjen över att Janne Andersson tog ut honom till Abu Dhabi-lägret, om förfrågan från Greklands landslag, om att målet är att spela VM för Sverige och att han helst slipper att hamna i samma svåra läge som lagkompisen Saman Ghoddos som fick frågan efter ett landslagsläger med Iran. Dessutom berättar Papagiannopoulos om den långa tiden som junior i AIK, om det tuffa beskedet när klubben släppte honom och att han inte har några speciella känslor för AIK, om omstarten i Akropolis, om succén i Assysriska, om proffsäventyret i Grekland och hur han ska välja rätt klubb.

Publicerad 2018-01-18 kl 06:30
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons