POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ALLSVENSKAN

Potter förnekar intresse från Premier League: "Bara spekulationer"

Graham Potters succé med Östersund har även uppmärksammats hemma i England. Under vintern har rykten kring 40-åringen duggat tätt, även kring klubbar i Premier League.
- Bara spekulationer, säger Potter.

Det var i vintras då Swansea City sökte ny tränare som de engelska journalisterna grävde fram Graham Potters namn från de jämtländska skogarna. Denna vecka så gästar 40-åringen Lundhs Podcast där han ger sin syn på de engelska uppgifterna.

- Jag har inte fått några erbjudanden, utan det är bara spekulationer i media. Jag har inte diskuterat med andra klubbar, säger han och fortsätter.

- Det är roligt hur medier förvränger saker. En engelsk journalist ringde upp mig och frågade om Swansea kontaktat mig, mitt svar var nej. Dagen efter så stod det ändå i tidningen att jag varit i kontakt med klubben.

Östersund gör i år sin första säsong i Allsvenskan, en period som Potter har tänkt sig fullfölja.

- Jag har ett år kvar på kontraktet säger han.

Lyssna på podcasten i spelaren ovanför.

FAKTA

97 - Graham Potter

Avsnitt 97 av Sveriges nyfiknaste fotbollspodd gästas av Graham Potter. Engelsmannen har tagit Östersunds FK från division 2 till Allsvenskan och tänker inte ändra på klubbens spelidé, slår tillbaka mot bilden att laget inte kan försvarsspel, att han gillar utmaningen att ta in spelare med struliga bakgrunder och att det var självklart att straffade Modou Barrow skulle få chansen. Potter hyllar ordföranden Daniel Kindberg, köper hans visioner om Champions League, gillar de kulturella utmaningarna och att mediautspelen är en del av att öka intresset kring klubben. Graham Potter förnekar att han fått anbud från andra klubbar, tackar SvFF för dispens från tränarlicens och hjälpen att få rätt utbildning, berättar att livet i de lägre divisionerna i England fick honom att vilja utveckla en annan fotboll i Östersund, är kritisk mot den engelska talangutvecklingen och att han tror att han får svårt att få tränarjobb i England.

Publicerad 2016-04-08 kl 10:46
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå