Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Tidigare MFF-stjärnan ignorerade ursäkten från Radetinac: "Försökte få tag på honom"

1v

Haris Radetinac skadade Arnor Traustason 2019.
Nu berättar Djurgården-spelaren att hans ursäkt ignorerades.
- Någon annan som kanske sagt till honom att inte svara, säger Radetinac i podcasten "Lundh".

Haris Radetinac blir utbuad när Djurgården kommer på besök på Eleda Stadion. Malmö-supportrarnas ilska kommer från 2019 när Radetinac tacklade Arnor Traustason och Malmö försökte få honom avstängd, men utan lycka.

- Det var en situation där jag trampade på hans fot och han blev skadad. Jag tror det framförallt var deras tränare som uttalade sig, säger han i podcasten "Lundh".

Det var Uwe Rösler.
-
Han uttalade sig om att jag var på väg att förstöra hans karriär och då får man ännu mer blickar på sig. Situationen kanske egentligen inte är så stor som de får den att verka vara. De förlorade och folk blev irriterade. Det blev mycket känslor och sen fastnar man där. Man kan inte säga efter matchen att jag försöker förstöra någons karriär för det var inte meningen och jag bad om ursäkt efter matchen, försökte få tag på honom och skickade sms. Och han var ju tillbaka efter två veckor.

ANNONS

Fick du något svar av honom?
-
Nej.

Varför kan han inte sträcka sig till det?
-
Den frågan ska väl någonstans ställas till honom. Men jag tror någonstans att det kanske är någon annan som sagt till honom att inte svara. Det finns många olika faktorer.

Men du vet att du hade rätt nummer när du sms:ade honom?
-
Ja jag fick rätt nummer och min skyldighet är att göra det på ett rätt sätt. Sen hur folk tolkar det är en annan sak. Men jag har gjort mitt.

Nu har ju Traustason lämnat Malmö, men stötte ni inte på varandra på planen efter det?
- Jo vi hälsade på varandra som att ingenting har hänt. Vi var i några närkamper och det var som att ingenting hade hänt.

Så du räknar med att varje gång du kommer till Malmö så kommer du få höra det?
- Ja jag hoppas det. De får vara jobbiga mot mig, då triggar det mig bara ännu mer.

ANNONS

Fakta

329 - Haris Radetinac

Avsnitt 329 av Sveriges nyfiknaste fotbollspodd gästas av Haris Radetinac. Djurgårdens mångsidige veteran talar om att gå in i avgörandets stund av allsvenskan, om förvåningen över att klubben fått ihop ett så starkt lag så snabbt, om besvikelsen att man sålde Aslak Witry, om varför Malmö FF är hans favoritlag att spela mot, om att läktarhatet sporrar honom och om när supportrarnas missnöje får fel effekt.

Dessutom berättar Radetinac om hur han klarade att komma tillbaka efter två korsbandsskador på ett år, om när Försäkringskassan ville att han skulle ta ett annat jobb, om att rehabba ett halvår utan ersättning, om första tiden i Linköping efter flytten från Serbien, om succén i Åtvidaberg som blev till missnöje när han inte såldes, om att han träffade AIK:s Björn Wesström när många klubbar ville ha honom och om osäkerheten inför en framtid när han inte är spelare längre.

Publicerad 2021-11-24 kl 06:30

PODDEN SPONSRAS AV C MORE

Just nu har C More ett exklusivt erbjudande till dig som älskar filmer, serier, sport och barninnehåll.

C More har bland annat: Alla matcher i UEFA Champions League, Serie A och LaLiga.

C More Plus kostar normalt 299:- ingen bindningstid – nu - 50 % rabatt på C More Plus i 3 månader! Därefter 299 kronor i månaden, utan bindningstid. Erbjudandet hittar du här.

Använd kampanjkod: VIPFOTBOLLSKANALEN

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto