TV: Fullständigt galen titelmatch - Gignac hjälte för Tigres

MEXIKO

Avgörande finalmatchen mellan Tigres och Pumas i Mexiko kommer att ses som en klassiker framöver, var så säkra. Allt hände när André-Pierre Gignacs Tigres kunde lyfta bucklan efter straffläggning.

Den första finalmatchen mellan Tigres och Pumas slutade i en 3-0-seger för Tigres.

Men Pumas hade inte gett upp för det. I returen gjorde man 1-0 i första halvleken och följde upp med 2-0 och 3-0 under den andra halvleken.

Därefter missade Pumas mer eller mindre öppet mål och matchen gick till förlängning. Väl där satte förre Marseille-anfallaren André-Pierre Gignac en reducering för Tigres till 3-1. Då var det Tigres som trots allt hade händerna på den mexikanska ligatiteln.

Men Gerardo Alcoba lyckades trycka in 4-1 till Pumas och ordna en straffläggning. Och innan dess hade båda lagen hunnit dra på sig varsitt rött kort.

I straffläggningen missade Pumas två straffar, medan Tigres satte alla sina. André-Pierre Gignac satte en straff för Tigres och blev stor hjälte.

- Jag är den lyckligaste människan i världen, säger Gignac enligt TT.

Se höjdpunkterna från den fullständigt galna titelmatchen i spelaren ovan.

Publicerad 2015-12-14 kl 10:32