Populära Ligor

Populära Lag

Populära spelare

ANNONS

Foto: Bildbyrån

Mušović: "London calling - nu åker vi"

1v

Nytt år, ny möjligheter, nytt land. London calling, det är dags att påbörja ett spännande kapitel.
År 2020 blev ett kaotiskt år för många, likaså för mig.
Men ett år som avrundades med en bokad flygbiljett till London fick ändå summera upp året som lyckat.

År 2020 blev ett år som många aldrig någonsin kunde föreställa sig. Det blev ett år med massor av utmaningar, där utmaningarna liknade något som vi aldrig ställs inför förut. Det blev ett pandemiår där restriktioner och avbrutna tävlingar snart blev en verklighet runt om i hela världen. Ett tag hade korpenfotbollen absolut toppintresse och helt plötsligt hade många koll på lägstadivisionerna i svensk fotboll. Trots ett skitår för många, finns det mycket att vara tacksam för. Vi blev bättre på att leva i nuet, vi blev hjälpta till att fokusera och prioritera det som är viktigast för oss och det känns som om att världen på något sätt kommit varandra närmre, trots att huvudrestriktionen är att hålla avstånd. Världens olika fotbollsnationer blev till ett. Ställning i viktiga frågor togs tillsammans och genom vårt gemensamma stöd visade vi att vi är otroligt starka ihop.

ANNONS

För mig personligen blev det ett bra år. Det var ett år som rundades av med en flygbiljett till London, för att ansluta till världslaget Chelsea FC. En milstolpe som väger upp allt som varit mindre bra och gör det värt att benämna ett ”skitår” till ett ”väldigt bra år”. Det var ett år där jag började skriva för Fotbollskanalen, där jag fick lyfta frågor som jag tycker är viktiga och där gensvaret var otroligt. Tillsammans har vi diskuterat, haft olika åsikter och vågat framföra de åsikterna. Ibland har vi varit arga på varandra, ibland irriterande och ibland även imponerade. Men det viktigaste av allt: vi har med våra olikheter skapat diskussioner som för utvecklingen framåt. Jag passar på att tacka för det, för allt det stöd ni visat genom både lov- och glåpord.

År 2021 välkomnar jag med spänning. Nytt land, ny liga och nytt lag. Jag kan lugnt säga att jag kliver utanför min trygghetszon, med allt vad det innebär. Med det kommer även nya perspektiv och erfarenheter, något som jag ser fram emot att få dela med er här på sajten. Jag ser fram emot att fortsätta att skriva för Fotbollskanalen, att låta er få vara med på min resa. Jag ser fram emot att fortsätta diskutera svensk fotboll, med ämnen som berör det vi gör bra och vad vi kan göra ännu bättre. Jag ser fram emot att addera den diskussionen med intressanta perspektiv från England, där fotbollen länge varit världsklass på herrsidan och där den på damsidan verkligen blomstrar något enormt de senaste åren. Jag tror att vi tillsammans kommer att ha ännu mer intressanta diskussioner år 2021. Tillsammans tror jag även att vi kommer att göra det här året till något bättre och, korpen i all ära, kunna se på bländande fotboll i världens alla toppligor. Personligen längtar jag verkligen.

ANNONS

London calling. Nu åker vi.

Publicerad 2021-01-04 kl 21:30

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa artikel
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto