Gustafson slog till igen - fjärde målet i Eredivisie

Eredivisie

Simon Gustafson slog till med mål och assist mot Zwolle.
Det räckte än dock "bara" till en poäng för Utrecht i Eredivisie.

Tidigare Häcken-mittfältaren Simon Gustafson, numera i Utrecht, blev under fredagskvällen målskytt i Eredivisie. Svensken, som gjorde sin 18:e ligamatch den här säsongen, slog i 24:e minuten in en straff i mål mot Zwolle på bortaplan och därefter följde en dramatisk fortsättning av ligamatchen.

Zwolle gick i andra halvlek upp i 2-1-ledning, medan Utrecht därefter vände igen, då Gustafson spelade fram Gyrano Kerk till 2-2, samtidigt som lagkamraten Issah Abass i 86:e minuten ordnade 3-2-ledning. Då trodde nog Gustafson på seger för sitt lag, men i stället kvitterade Yuta Nakayama i 89:e minuten till slutresultatet 3-3 på Mc3Park Stadion.

Gustafson spelade hela matchen och är numera noterad för fem mål och fyra assist på 21 matcher totalt den här säsongen. Utrecht är på sjätteplats i den nederländska högstaligan.