Karlsson fortsätter att imponera - slog till med drömmål

Eredivisie

Jesper Karlsson är i fin form i Eredivisie.
Under lördagen slog han till med ett drömmål mot VVV-Venlo.

Tidigare Elfsborg-anfallaren Jesper Karlsson, 22, har så här långt imponerat i AZ. 22-åringen hade inför kvällens match stått för sju mål och sex assist på 27 framträdanden, och imponerade även under lördagskvällen mot VVV-Venlo i Eredivisie med en ny fullträff.

Karlsson lurade, i den 15:e minuten, bort en motståndare på vänsterkanten, tog sig in centralt i banan och slog sedan till med ett drömmål i bortre hörnet till 1-0. Det var svenskens sjunde ligamål den här säsongen.

AZ lyckades dock inte behålla ledningen särskilt länge, då VVV-Venlo tio minuter senare kvitterade till 1-1 genom Christos Donis. I andra halvan av matchen tog dock AZ tillbaka ledningen, då Håkon Evjen satte 2-1 och Myron Boadu ordnade 3-1 och 4-1.

AZ bärgade därmed tredje raka segern och är nu på tredje plats i Eredivisie.