Larsson fick hoppa in i första halvlek – slog till direkt i Feyenoords vändning

Nederländerna

Sam Larsson inledde på bänken för Feyenoord men kom in efter 25 minuter.
Då behövde han en kvart på sig att göra mål i Feyenoords vändning till seger med 3-2.

Sam Larsson har fått inleda bägge matcherna under nya tränaren Dick Advocaat på bänken. Mot VVV-Venlo fick Feyenoord-svensken bara spela nio minuter i 3-0-segern och mot Waalwijk tog Larsson återigen plats på bänken till att börja med.

Därifrån fick han se Waalwijk gå upp i en 2-0-ledning innan Nicolai Jørgensen reducerade i den 25:e minuten. Precis efter målet fick Sam Larsson hoppa in istället för Luis Sinisterra som skadade sig innan han spelade fram till Jørgensens mål.

Efter inhoppet tog det svensken bara en kvart för att själv hitta in i målprotokollet. På en frispark i bra läge slog svensken den rakt mot mål och en touch i muren ställde målvakten och gick in i mål.

I slutet av matchen fullbordade Feyenoord vändningen till 3-2 när Marcos Senesi tryckte in en hård nick från nära håll på en frispark. Segern var Feyenoords andra raka under Dick Advoocats ledning och lyfter laget något i tabellen till en tiondeplats.

Publicerad 2019-11-10 kl 18:55