Eredivisie

Sam Larsson spelade fram till Feyenoords 1-0-mål i svenskmötet med Groningen.
Men det räckte inte för seger.
I andra halvlek kvitterade Groningen och matchen slutade 1-1.

Sam Larsson blev i senaste ligamatchen målskytt mot RKC Waalwijk och följde under söndagen upp det med att åter ha en framträdande roll på planen. Svensken såg i första halvlek till att Feyenoord tog ledningen mot Groningen genom att frispela lagkamraten Luis Sinisterra framför mål som var kylig till 1-0 i halvtid.

Efter paus tappade dock Feyenoord sin ledning. Groningen fick straff i den 60:e minuten och den förvaltade Samir Memisevic kyligt genom att rulla in 1-1. Inget av lagen lyckades sedan göra fler mål än så och därmed blev det delad poäng.

Sam Larsson spelade 77 minuter i matchen innan han blev utbytt. I Groningen startade  Joel Asoro och han byttes också ut efter 77 minuter, medan svenske lagkamraten Ramon Pascal Lundqvist tog hans plats. Även den tidigare Halmstads BK-spelaren Gabriel Gudmundsson hoppade in i slutet av matchen.

Larsson är den här säsongen noterad för fem mål och fem assist på 20 matcher i alla turneringar. Förra säsongen stod han för sju mål och tolv assist på 39 matcher.