Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
NORGE
28v

Bolt tränar med norsk klubb: "Fantastiskt roligt"

Foto: Bildbyrån.

Usain Bolt ska träningssspela med norska Strömsgodset.
Han ska hålla igång inför en välgörenhetsmatch på Old Trafford. 
- Vi tycker att det är fantastiskt roligt, säger klubbens sportchef Jostein Flo till klubbens hemsida.

Den flerfaldige OS- och VM-guldmedaljören Usain Bolt, 31, lade i fjol spikskorna på hyllan efter en framgångsrik karriär och ett sista världsmästerskap som sprinter på 100 och 200 meter. Därefter har han bytt spikskor mot fotbollsskor och bland annat tränat med Borussia Dortmund och Mamelodi Sundowns i Sydafrika. 

Nästa klubbadress för träningsspel blir nu norska Strömsgodset, som meddelar på sin officiella hemsida att Bolt kommer att hålla igång med laget, bland annat inför en välgörenhetsmatch, som han ska spela den 10 juni på Old Trafford. 

- Vi tycker att det är otroligt roligt att Usain Bolt väljer att komma hit till Strömsgodset för att träna. Han är erfaren och en mästare, en av de största idrottsmännen genom tiderna, och vi kan naturligtvis lära oss mycket av honom. Usain Bolt är dessutom en särskilt karismatisk och energirik människa, och hans närvaro kommer utan tvivel att vara en bra inspiration för spelare, tränare och hela klubben, säger klubbens sportchef Jostein Flo.

Strömsgodsets sportchef Jostein Flo poängterar även på klubbens hemsida att det inte handlar om ett PR-trick, då Bolt i första hand är på plats för träningen. 

Strömsgodset är placerat på tolfteplats i norska ligan. 

Publicerad 2018-05-30 kl 11:34
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons