Cibicki debutmålade för Molde - låg bakom segern mot topplaget

Champions League-kval

Pawel Cibicki spelade från start när Molde mötte serieledaren Brann på hemmaplan.
Och svensken låg bakom hemmalagets 3-1-seger när han gjorde mål och svarade för en assist.

Pawel Cibicki slog igenom i allsvenskan när han var på lån från Malmö FF till Jönköpings Södra och såldes till Leeds förra sommaren. Till en början fick svensken speltid men allt eftersom fick han svårare att ta en plats i laget och inför årets säsong lånades anfallaren ut till norska Molde.

Ikväll spelade svensken från start när hans Molde mötte serieledande Brann på hemmaplan. Efter tre minuter tog Molde ledningen efter ett självmål av bortalaget och 15 minuter senare satte Cibicki dit 2-0 och lagets starka inledning var inte slut där. I matchminut 25 kom nästa mål när Cibicki spelade fram Fredrik Ausnes till 3-0.

I slutet av första halvlek reducerade Brann men närmare än så kom inte laget. Istället kunde hemmalaget utökade två gånger om och slutresultatet skrevs till 5-1.

Segern för Molde innebär att de knappar in på Brann, som fortfarande leder den norska tippeligan, fem poäng före Cibickis lag på tredje plats.