Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
NORGE

Dempsey får tränarroll i Molde: "Fantastisk energi"

Foto: SCANPIX.

Mark Dempsey återvänder till Molde.
Ole Gunnar Solskjaer bekräftar att engelsmannen tar en plats i tränarstaben.
- Ja, Mark ansluter till oss från och med januari, säger han till norska Rbnett.

Det var under gårdagen som norska Verdens Gang samt Expressen publicerade uppgifter om att Djurgårdens tidigare tränare Mark Dempsey hittat ett nytt jobb i form av norska Molde.

Och nu bekräftar lagets manager, Ole Gunnar Solskjaer, att så blir fallet. Enligt honom kommer han fortsatt att ha ansvaret som manager medan Dempsey ska arbeta tillsammans med a-lagstränaren Erling Moe och agera som tränare under Solskjaer.

- Ja, Mark ansluter till oss från och med januari. Jag ser fram emot att jobba med honom igen, säger Solskjaer till Rbnett.no.

Solskjaer lyfter framför allt fram Dempseys sätt att leda laget på träningar och matcher.

- Mark har en fantastisk energi och ett driv på träningsplanen. Han har en speciell passion för sitt jobb. Nu har vi jobbat var för sig i två år och han har hämtat helt nya erfarenheter efter jobben som huvudtränare i Haugesund och Djurgården. Jag ser fram emot att höra vilka idéer och impulser han tar med sig tillbaka till Molde.

Mark Dempsey slutade som tränare i Djurgården efter den här säsongen. Han ersatte den Pelle Olsson, som fått sparken, i augusti. Dempsey har tidigare jobbat som assisterande till Solskjaer i Molde och de arbetade även ihop i Cardiff.

Kontraktet är skrivet på 2,5 år.

Publicerad 2016-12-29 kl 18:01
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons