Gustavsson målskytt - första fullträffen i Elitserien

Eliteserien

Daniel Gustavsson lämnade i år Elfsborg för Lilleström.
I kväll gjorde yttern sitt första mål sedan flytten till Norge.

Tidigare AIK- och Örebro-yttern Daniel Gustavsson lämnade tidigare i år Elfsborg för spel med Jörgen Lennartssons Lilleström i norska högstaligan. Gustavsson tog direkt en ordinarie plats i laget, men fick vänta fram till i kväll på att få fira sitt första mål.

Gustavsson spelade under lördagskvällen från start mot Rosenborg och gav i den 23 minuten Lilleström ledningen i matchen. Det var därmed hans första mål sedan flytten till Norge.

Trots det räckte inte det för tre poäng. Rosenborg kvitterade i den 62:a minuten och matchen slutade 1-1. Gustavsson blev i sin tur i den 90:e minuten utbytt.

Lilleström är på niondeplats i den norska högstaligan.