Islamovic slog till för sjunde matchen i rad - med fyra mål (!) i samma match

Eliteserien

Dino Islamovic slog till för sjunde matchen i rad när Rosenborg besegrade Orkla i norska cupen.
Den tidigare Östersundsanfallaren stod för fyra (!) mål när laget vann med hela 11-1.

Det går bra för Dino Islamovic i Rosenborg.

Inför Rosenborgs cupmatch mot Orkla hade den tidigare Östersundsanfallaren gjort mål i sex raka matcher - vilket efter söndagens match skulle vara sju.

Islamovic satte sitt första mål redan efter 16 minuter på matchklockan. Det följde han upp i den 29:e minuten, innan han till slut skulle fullända ett hattrick i den 35:e minuten.

Men Islamovic var inte klar där. Drygt fem minuter in i den andra halvleken satte han sitt fjärde (!) - och sista - mål för matchen, då han gjorde 6-0-målet åt Rosenborg.

Till slut vann Rosenborg matchen med 11-1.

Publicerad 2021-08-01 kl 19:54