POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
NORGE

Kabran har öppnat för att lämna Start - fortfarande kvar: "Ligger inte i mina händer"

Foto: Bildbyrån.

Kevin Kabran är kvar i IK Start.
Frågan är om han kommer att spela i klubben när ligaspelet drar igång i mars.
- Jag vill och kan spela på en högre nivå, säger han till Fotbollskanalen.

Kevin Kabran tog förra året steget från Brommapojkarna till IK Start i den norska andraligan. Under sin debutsäsong i den norska klubben blev det sammanlagt 6 mål på 22 matcher för anfallaren i ligan. Säsongen slutade dock i moll då Start halkade ur högstadivisionen. I samma veva som Start trillade ur berättade Kabran att han inte var särskilt sugen på att följa med laget ned i andradivisionen.

- Det är klart att jag vill spela på en högre nivå än i andraligan i Norge, men sedan får vi se vad som händer. Jag har kontrakt, så får vi se, sa han till Fotbollskanalen då.

Nu har det gått lite mer än tre månader sedan dess och Kabran är fortfarande kvar i Start. Om han blir kvar till nästa säsong är ingenting han kan påverka, menar anfallaren.

- Det ligger inte i mina händer. De intressanta klubbarna som finns måste komma överens med Start, utöver det finns det ingenting mer att säga, säger Kabran till Fotbollskanalen och fortsätter:

- Jag vill och kan spela på en högre nivå. Det är upp till Start att komma överens med de intresserade klubbarna.

Kabran berättar att det funnits intressenter, men om det funnits konkreta bud är han inte medveten om.

- Jag vet att det funnits klubbar som intresserade, man jag vet inte hur exakt hur det ligger till med bud. Det är mer min agent som har koll på.

Hur ser Start på situationen?
- De ser mig som en viktig spelare i deras bygge. Men sedan har jag sagt vad jag känner och sedan har vi haft en dialog. 

Vad vill du helst? Vill du vara kvar i Start?
- I slutändan är det inte upp till mig. Men jag har berättat för klubben vad jag vill, precis som jag gjort till medierna innan. De vet hur det ligger till.

Publicerad 2019-02-16 kl 09:38
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå