POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
NORGE

Klart: Han blir Lagerbäcks assisterande i Norge

Foto: Bildbyrån/Norska fotbollförbundet

Lars Lagerbäck har utsett sin assisterande förbundskapten i det norska landslaget: Per Joar Hansen.
- Det har varit väldigt viktigt för mig att få in en norsk assisterande, säger Lagerbäck till det norska förbundets hemsida.

I början av februari stod det klart att Lars Lagerbäck tar över som ny förbundeskapten för det norska landslaget.

Nu har Lagerbäck utsett sin assisterande förbundskapten, och valet faller på Per Joar Hansen.

Hansen har tidigare bland annat tränat Gif Sundsvall under två sejourer och det norska U21-landslaget. Hans senaste tränaruppdrag var som tränare för norska Rosenborg. Han ryktades även vara aktuell för att ta över IFK Norrköping efter att Janne Andersson lämnade i somras.

- Jag känner "Perry" från hans tid i Sverige, och jag är väldigt glad över att vi nu har nått den här lösningen. Han är en assisterande tränare som kommer passa mig bra, han personlighet är inte så lik min och det blir bra för dynamiken i gruppen. Det har också varit väldigt viktigt för mig att få in en norsk assisterande, som känner till norsk fotobll och den norska kulturen bättre än jag, säger Lagerbäck till det norska förbundets hemsida.

Hansen själv är glad över utnämningen.

- Det är en spännande utmaning som det hade varit väldigt svårt att tacka nej till. Jag ser fram emot att jobb amed Lars och att dra lärdom av hans otroliga erfarenhet och kompetens. Han är en av Europas mest framgångsrika landslagstränare, och jag glädjer mig över att se  vad vi kan göra tillsammans med Norge, säger Hansen till det norska förbundets hemsida.

Publicerad 2017-02-28 kl 15:48
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå