POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
TIPPELIGAN
7v

Matic plåtade svenske Cirak och Pogba: "Jag sa: 'Varför inte?'"

Foto: Bildbyrån och Twitter

Kristiansund mötte Manchester United.
Då tog Manchester United-mittfältaren Nemanja Matic en bild på svenske Haris Cirak och Paul Pogba.
- Matic sa: "Ska du ta bild med Paul?". Jag sa: "Varför inte?", säger Kristiansund-mittfältaren till Fotbollskanalen.

Under tisdagen mötte norska Kristiansund, med Haris Cirak i laget, storklubben Manchester United i en träningsmatch på Ullevål i Oslo. Cirak, som tidigare spelat i AFC, tycker att det var en häftig upplevelse.

- Det var stort. De hade i princip ordinarie lag. Det var väl egentligen bara Pogba som kom in. Det var kul! säger den svenske mittfältaren till Fotbollskanalen.

Han medger dock att det fanns differenser jämfört med vad han är van vid.

- Man märker att det går fortare. Det är helt klart bättre spelare i Manchester United än vad det är i andra lag som vi möter i Norge.

Det norska högstaligelaget lyckades hålla 0-0 länge. Men i slutskedet gick Juan Mata omkull i straffområdet och fick straff med sig. Spanjoren förvaltade elvameterssparken själv och satte dit matchavgörande 1-0.

- Det var lite surt, men så är det.

Själva matchen i sig kanske inte är det som Haris Cirak en dag kommer att minnas tillbaka på. 24-åringen fick äran att kliva in i storlagets omklädningsrum efter förlusten, mycket tack vare United-mittfältaren Nemanja Matic.

- Före matchen, i spelartunneln, så gick Matic och kollade på oss alla. När han såg mig så började vi snacka på bosniska, så jag fick kontakt med honom. Under matchen sa han sedan att jag skulle få komma in i omklädningsrummet. Jag var där inne i kanske tio minuter och tog en bild med Paul Pogba.

Vem var det som tog bilden?
- Det var Matic, säger Cirak och fortsätter:

- Vi satt där och sedan när jag skulle dra så tog jag och Matic en "selfie". På vägen ut sa han: "ska du ta en bild med Paul också?". Jag sa: "Varför inte?". Jag tog en bild, sedan var det tack och hej, typ. 

Publicerad 2019-07-31 kl 08:31
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå