Moström assisterade och Linde höll nollan när Molde vann

Eliteserien

Andreas Linde höll tätt när Molde vann mot Haugesund.
I 3-0-segern svarade dessutom Mattias Moström för en assist.

Molde har fått en flygande start i den norska ligan och inför lördagens möte med Haugesund hade laget vunnit fem matcher och kryssat vid ett tillfälle. Och en ny seger skulle det bli.

Med Andreas Linde från start i målet tog Molde ledningen i den 18:e minuten genom Eirik Andersen och före paus gjorde dessutom Etzaz Hussain 2-0.

I matchens andra akt fick svenske Mattias Moström hoppa in och kort efter att han beträdde planen spelade han fram till Leke James, som i den 78:e minuten satte dit 3-0, vilket blev matchens slutresultat.

I och med resultatet toppar Molde den norska ligan på 19 poäng. Tvåan Bodø/Glimt, som har en match mindre spelad än Molde, är en poäng bakom Lindes och Moströms lag.