Eliteserien

Mot Bodø/Glimt blev Rasmus Wiedesheim-Paul poängräddare.
Under torsdagskvällen var han med och bidrog till en sen vändning för Rosenborg.

Efter förra säsongen lämnade Rasmus Wiedesheim-Paul Halmstads BK för spel i norska Rosenborg, där han är en av flera svenskar.

I Rosenborgs senaste ligamatch borta mot Bodø/Glimt hoppade forwarden in och blev poängräddare då han satte dit 2-2-målet i matchen med ett par minuter kvar.

Och i torsdagens ligamöte med Brann fick Wiedesheim-Paul åter igen hoppa in. Resultatet denna gång? En assist när Rosenborg vände sent.

När den tidigare HBK-forwarden hoppade in låg Rosenborg under med 2-1, men i den 84:e minuten spelade Wiedesheim-Paul fram Kristoffer Zachariassen som kvitterade till 2-2.

Och på tilläggstid kunde sedan Zachariassen göra sitt tredje mål i matchen och fullborda Rosenborgs vändning.

Rosenborg har spelat tre matcher i det norska ligaspelet hittills i år och laget har ännu inte förlorat.

I torsdagens match mot Brann spelade Stefano Vecchia, Adam Andersson och Guillermo Molins från start för Rosenborg, där Molins blev utbytt när Wiedsheim-Paul hoppade in i andra halvlek.