POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
NORGE

Rosenborg om Bendtner: "En knäckt Nicklas kontaktade själv klubben"

Foto: Bildbyrån.

Nicklas Bendtner greps efter att ha överfallit en taxichaufför.
Nu uttalar sig Rosenborg för första gången om incidenten.
”Det var en väldigt knäckt Nicklas Bendtner som själv kontaktade klubben”, skriver man på sin hemsida.

Natten mot söndagen kom rapporter i Danmark om att Nicklas Bendtner återigen hamnat i blåsväder. BT skrev att anfallaren, som numera spelar i norska Rosenborg, överfallit en taxichaufför och gripits av polis.

- Jag kan bekräfta att det var ett allvarligt övergrepp på en av våra förare i kväll. Föraren är för närvarande på operationsbordet med en trasig käke, sa taxibolagets kommunikationschef Rasmus Krochin till tidningen.

På måndagen gick så Rosenborg ut med första uttalande kring incidenten. Där skriver man att Bendtner själv kontaktade klubben under söndag förmiddag.

”Det var en väldigt knäckt Nicklas Bendtner som själv kontaktade klubben och informerade vad som hänt. Hela söndagen gick åt att inhämta så mycket fakta som möjligt”, skriver klubben.

”Nicklas har varit några dagar i Köpenhamn för rehabilitering efter skada och ska vara tillbaka i Trondheim de första dagarna de här veckan.”

Det är långt ifrån första gången Bendtner hamnar i strålkastarljuset för mindre genomtänkta aktioner utanför plan. Bland annat kallade han en taxichaufför könsord, blev utkastad och knäppte upp byxorna och gned sig mot bilen under en utekväll 2014. Året innan blev han av med körkortet i tre år efter att ha kört rattfull.

Publicerad 2018-09-10 kl 13:33
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå