Succéinhopp för Wiedesheim-Paul – nätade i Rosenborg-seger

Eliteserien

Han inledde på bänken.
Men i halvtid fick Rasmus Wiedesheim-Paul hoppa in – och forwarden blev målskytt direkt.

Under söndagen ställdes Rosenborg hemma mot Stabæk i det norska ligaspelet. Hur det gick i matchen? Det blev seger med 4-2 – där den tidigare Halmstads BK-forwarden Rasmus Wiedesheim-Paul inledde Rosenborgs vändning i andra halvlek.

I paus var nämligen ställningen 1-0 till Stabæk, men i den andra gjorde Rosenborg fyra mål och lyckades därmed vända matchen. Det första av målen svarade Wiedesheim-Paul för direkt i andra halvlek, bara minuter efter att han bytts in, och sedan rullade det bara på. Emil Konradsen Ceide gjorde 2-1 en kvart in i andra och sedan fyllde Kristoffer Zachariassen på till 3-1 innan Besim Serbecic svarade för 4-1-målet.

Rosenborg vann till slut matchen med 4-2.