POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
NORGE

TV: Bendtner: "Vill inte fokusera på det som varit"

Foto: Bildbyrån.

Nästa

Avbryt
Försök igen

Nicklas Bendtner har anlänt till norsk fotboll.
Dansken är säker på att kunna göra avtryck.
- Jag tror att jag blir en succé här, säger han på en presskonferens enligt VG.

Det var i måndags som den tidigare Arsenal-anfallaren Nicklas Bendtner presenterades av den norska storklubben Rosenborg. Bendtner kommer närmast från Championship-klubben Nottingham, dessförinnan representerade han tyska Wolfsburg, en klubb som gav honom sparken efter att han brutit mot klubbens interna regler.

På en presskonferens i Marbella på onsdagen presenterades dansken för media. Och precis som tidigare under sin karriär anländer han till klubben med gott självförtroende.

- Jag har ambitioner om att komma tillbaka till landslaget så fort som möjligt. Jag tror att jag blir en succé här, förklarade Bendtner, enligt VG.

Bendtner har ett skamfilat rykte, dels efter att ha fått sparken från Wolfsburg, men också på grund av rubrikerna 2013 då han stängdes av från landslaget efter att ha kört onykter.

- Vad som har hänt tidigare vill jag inte fokusera på. Nu är det viktigt för mig att vara någonstans där jag kan nå framgång. Jag ser inte tillbaka på det som varit, det kan jag inte göra något åt nu.

Se delar av presskonferensen med Bendtner i klippet!

Publicerad 2017-03-08 kl 20:19
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå