POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ELITESERIEN

TV: Riise rasar på domaren - gör en "Rajalakso"

Foto: TV2

Nästa

Avbryt
Försök igen

Ålesund åkte på en tung 1-2 förlust mot Viking. Då rasade John Arne Riise på domaren och gjorde en ”Rajalakso”.

Den meriterade norsken John Arne Riise, med spel i Liverpool där han bland annat vann en Champions League-titel, återvände inför säsongen tillbaka till sin moderklubb Ålesund.

Tippeliga-klubben har, trots Riises närvaro, haft en tung inledning på säsongen och ligger för närvarande näst sist i ligan och åkte under söndagen på ytterligare en neslig förlust.

Efter matchen var Riise vansinnig på domaren och försökte konfrontera honom men fick hållas tillbaka av sin bror, Björn Helge Riise. Till slut fick de ut John Arne från planen och då vevade han smädelser mot domaren och passade också på vägen ut i spelargången att svinga iväg en spark mot en dörr.

Hela händelsen påminde om Sebastian Rajalakso vredesutbrott efter att han fick syna det röda kortet på Fredriksskans 2008.

Under måndagen beklagade sig Riise via sitt Facebook-konto. 

''Jag vill starta dagen med att be om ursäkt till domaren. Jag var fruktansvärt besviken och arg när jag gick av planen. Jag är besviken på mig själv och jag vet att jag är en förebild för många ungdomar därute. Nu ska jag försöka lära mig något av detta och se till att det inte händer igen", skriver han enligt norska TV2.

Bilderna kommer från TV2 Norge.

Publicerad 2016-04-18 kl 10:58
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå