POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
PRIMEIRA LIGA
44v

Casillas nya pik till Mourinho: "När inser tränare att de inte längre kan träna ett lag?"

Foto: Bildbyrån.

José Mourinho och Iker Casillas munhuggs i media.
I kväll riktade Casillas en förtäckt pik efter Uniteds förlust.
"När och i vilket ögonblick inser de (tränare) att de inte längre är kapabla att träna ett lag?", skriver Porto-målvakten på Twitter. 

Tidigare spanske landslagsmålvakten Iker Casillas, numera i Porto, rapporterades ha en konflikt med Manchester United-tränaren José Mourinho redan under deras gemensamma tid i Real Madrid. Målvakten var under Mourinhos sista säsong i klubben petad under våren och lämnade senare "Marängerna" för spel i Porto.  

Nyligen trappades konflikten upp igen, då Casillas uttalade sig i en intervju om att han gärna skulle gå tillbaka i tiden för att göra upp med Mourino, medan tränaren kontrade med att Casillas utspel har att göra med att han är i slutet av hans karriär. 

Efter Manchester Uniteds förlust mot Liverpool i kväll, så hällde Casillas mer bensin på brasan genom att rikta en förtäckt pikt till United-tränaren. Han hävisade, via Twitter, en fråga till en portugisisk tidning, men det var tydligt att frågan var riktad till Mourinho, då han hänvisade till Mourinhos uttalande om att han är i slutet av sin karriär. 

"Med hänvisning till en portugisisk tidning. Någon sa att en 37-årig spelare som jag är i slutet av min karriär. Jag håller med. Min fråga till den här tidningen är när det gäller tränare - när och i vilket ögonblick inser de att de inte längre är kapabla att träna ett lag?", skriver Casillas på Twitter. 

Casillas har kontrakt med Porto fram till nästa sommar och är i år noterad för 20 framträdanden för laget i alla turneringar. 

Publicerad 2018-12-16 kl 23:30
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå