Nilsson Lindelöfs Benfica mästare för fjärde gången på raken

Primeira Liga

Benfica är mästare i Portugal för 36:e gången.
Victor Nilsson Lindelöfs lag avslutade på bästa sätt med en 5-0-kross mot Vitoria de Guimares inför hemmapubliken på Estádio da Luz.

Benfica är mästare i den portugisiska ligan. På ett kokande Estádio da Luz säkrade laget titeln med en 5-0-seger under lördagskvällen.

Benfica satte gasen i botten tidigt och efter den första halvleken ledde man med 4-0. Den andra halvleken blev en enda lång titelfest för hemmalaget. Jonas utökade till 5-0 med sitt andra mål för kvällen, det blev också matchens slutresultat.

Victor Nilsson Lindelöf gjorde som vanligt 90 minuter för Benfica. Det var svenskens 32:a fulla match i ligan den här säsongen.

Avståndet ner till tvåan Porto är nu ointagliga åtta poäng. Ligatiteln är Benficas fjärde på raken och den 36:e genom historien.

Se Benfica fira titeln i omklädningsrummet efter matchen i spelaren ovan.