Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

PORTUGAL
39v

Portugisiska tidningen: Rakip skriver på för Benfica under de närmsta dagarna

Foto: Bildbyrån

Erdal Rakip har kopplats ihop med den portugisiska storklubben Benfica.
Tidningen A Bola skriver nu att mittfältaren skriver på under de närmsta dagarna.

För en och en halv vecka sedan uppgav den portugisiska tidningen A Bola att storklubben Benfica låg i "långt gångna förhandlingar" med Malmö FF:s Erdal Rakip.

Mittfältaren sitter på ett utgående kontrakt med den svenska mästaren och det ser inte ut att bli någon förlängning.

Nu kommer A Bola med nya uppgifter om Rakip. Tidningen skriver att 21-åringen kommer att skriva på för Benfica inom de närmsta dagarna.

C More-experten Anders Andersson, som spelade i både Malmö FF och Benfica, sa så här om en eventuell Benfica-övergång för Rakip:

- Det är häftigt om det blir så. Det är ju en jättestor och mäktig klubb att spela för, det måste jag säga. Får man den chansen så är det bara att tacka och ta emot. Sedan är det ett väldigt stort steg för Erdal, att komma från allsvenskan som 21-åring, så det är samtidigt tufft, säger Andersson.

Vore Benfica ett bra första steg?
- Om han skulle ta en plats i laget så skulle det vara ett fantastiskt steg men jag tycker samtidigt att det är ett tufft steg. Han har inte etablerat sig i A-landslaget och konkurrensen kommer att vara hård eftersom det är en klubb som omsätter otroligt mycket och har en fantastisk ungdomsakademi nuförtiden.

Publicerad 2017-12-26 kl 13:52

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER