TV: 90 minuter för Lindelöf när Benfica hämtade upp 0-3-underläge

Primeira Liga

Victor Nilsson Lindelöf spelade hela matchen för Benfica när serieledaren hamnade i 3-0-underläge hemma mot Boavista - och hämtade upp.

Victor Nilsson Lindelöf spelade på nytt för Benfica efter ryktena om en övergång till Manchester United. Svensken startade och spelade hela matchen hemma mot Boavista.

Gästerna chockstartade mot serieledaren och gick upp i en 3-0-ledning på 25 minuter. Men Benfica skulle resa sig. Konstantinos Mitroglou startade comebacken i slutskedet av den första halvleken. I den 53:e minuten var det sedan Jonas som satte 2-3.

Kvitteringen till 3-3 kom i den 68:e minuten när Fabio Espinho olyckligt nickade in bollen i eget mål.

Matchen slutade 3-3. Krysset innebär att Porto har chansen att knappa in på Benfica i tabelltoppen.