Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
PORTUGAL

Uppgift: Landslagsledningen till Lissabon - ska studera Lindelöf

Foto: Scanpix/SLBenfica.pt

Benfica firar sitt mål. Infälld: Victor Nilsson Lindelöf.

Victor Nilsson Lindelöf kan få starta mot Porto.
Då åker landslaget till Lissabon för att studera honom, skriver Record.

Victor Nilsson Lindelöf startade i den förra omgången när Belenenses besegrades med 5-0. Efter matchen fick han beröm av tränaren Rui Vitoria och nu är svensken högaktuell att få nytt förtroende i fredagens "O Clássico" mot Porto.

Om det blir spel så kommer han att studeras av landslaget. Enligt Record ska nämligen den svenska landslagsledningen åka till Lissabon för att kolla på Lindelöf.

På onsdagen pratade Fotbollskanalen med TV4-experten Anders Andersson som spelade för Benfica mellan 2001 och 2004.

- Han har fått beröm av tränaren Rui Vitoria efter cupmatcherna och nu mot Belenenses. Det gör man inte bara för att. Det är ingen social verksamhet de sysslar med och det betyder att man litar på honom. Så jag tror att han kommer spela, men sen vet man aldrig, sa Andersson då.

- I portugisisk fotboll är den ju bland de största matcherna och det är en otroligt viktig match i det här läget. Benfica har gått som tåget under senaste tiden och Porto har gått sämre. Porto måste vinna, annars är det nog kört för dem. Det är en väldigt, väldigt viktig match. Jag har ju spelat någon sådan match och det är extremt stort. Det är ett fotbollstokigt land och medierna sänder live utanför arenan ända från morgonen och tidningarna skriver jättemånga sidor. Det är som Real Madrid-Barcelona fast i Portugal.

Publicerad 2016-02-11 kl 14:59
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons