Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
PROFFSDRÖMMEN

TV: Proffsdrömmen del 4: De tar de sista platserna

Nästa

Avbryt
Försök igen

Svenska mästaren Elfsborg kommer att värva en ung talang i sommar. Snart vet vi vem det blir. Här kan du se del 4 av Proffsdrömmen, fotbollens eget "Idol".

Här kan du se del 4 av  "Proffsdrömmen" som startade på TV4 Sport i förra veckan. Programmet där unga fotbollspelare gör upp om ett ettårskontrakt med svenska mästaren Elfsborg.

I programmet ger sig Patrick Ekwall ut på jakt efter landets bästa fotbollsspelare som ännu inte kontrakterats av en elitklubb. Med sig har han en namnkunnig jury i förre stormålvakten Thomas Ravelli, förre Djurgårdsstjärnan Abgar Barsom och Elfsborgs sportchef Stefan Andreasson.

För att kunna hitta den bäste av dem alla arrangeras uttagningar i fyra städer runt om  i Sverige - Borås, Kristianstad, Stockholm och Sundsvall. Från varje kvalstad plockar juryn med sig fem spelare som går vidare till en avgörande träningscamp i Borås. Till sist får den lycklige vinnaren ett ettårskontrakt med svenska mästaren Elfsborg.

Kvällens program är det fjärde och sista uttagningsprogrammet där gänget i Proffsdrömmen kommit till Sundsvall där det visar sig finnas många riktigt bra spelare.

Nu avgörs alltså vilka de sista deltagarna blir som får åka till Borås på träningscamp.

Proffsdrömmen sänds med två episoder per vecka. Varje måndag och torsdag klockan 21.00. Programmet kan ses på TV4 Sport och fotbollskanalen.se.

Publicerad 2013-05-30 kl 21:31
Annons
Annons
Annons