Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
PROFFSDRÖMMEN

TV: Se Proffsdrömmen del 3 - många talanger i Stockholm

Svenska mästaren kommer att värva en ung talang i sommar. Snart vet vi vem det blir. Här kan du se del 3 av Proffsdrömmen, fotbollens eget "Idol".

Drömmen om ett kontrakt med svenska mästaren Elfsborg blir snart sann för en okänd svensk talang. Vem? Någon av de talanger som gör upp i "Proffsdrömmen" som startade på TV4 Sport i förra veckan. I kväll - måndag - var det dags för del 3.

I programmet ger sig Patrick Ekwall  ut på jakt efter landets bästa fotbollsspelare som ännu inte kontrakterats av en elitklubb. Med sig på resan har han en namnkunnig jury i förre stormålvakten Thomas Ravelli, förre Djurgårdsstjärnan Abgar Barsom och passande nog Elfsborgs sportchef Stefan Andreasson.

För att kunna hitta den bäste av dem alla arrangeras uttagningar i fyra städer runt om  i Sverige - Borås, Kristianstad, Stockholm och Sundsvall. Från varje kvalstad plockar juryn med sig fem spelare som går vidare till en avgörande träningscamp i Borås. Till sist får den lycklige vinnaren ett ettårskontrakt med svenska mästaren Elfsborg.

Proffsdrömmen sänds med två episoder per vecka. Varje måndag och torsdag klockan 21.00.

 

Publicerad 2013-05-28 kl 09:00
Annons
Annons
Annons