Speluppehåll till 20 mars 2011 i den danska andraligan.

Eldin Karisik, Viborg 15/1

HOLLAND

Rasmus Lindgren, Ajax 12/1
Ajax vann med 3-0 borta mot NAC Breda i helgen. Lindgren fick börja matchen på bänken men hoppade in i den 63:e minuten. För kort speltid för betyg hos goal.com.

Rasmus Elm, AZ Alkmaar 15/4
Alkmaar krossade VVV Venlo med 6-1 i helgen men trots sex gjorda mål av laget lyckades Rasmus Elm undgå att göra något av dem. I stället kunde han se hur hans isländske lagkamrat Kolbeinn Sigthorsson gjorde sitt livs match och stod för fem av fullträffarna. Denne hade tidigare under säsongen bara gjort fyra mål. Elm blev i stället varnad i den tolfte minuten. 7/10 i betyg av goal.com.

Pontus Wernbloom, AZ Alkmaar 15/2
Wernbloom missade också matchen mot VVV Venlo på grund av skadekänning.

Andreas Granqvist, Groningen 21/8

Granqvist spelade hela matchen mot Heerenveen (seger 4-1) på bortaplan. Inget mål denna gång för svensken men däremot fick han titta på domarens gula kort redan i den 22:a minuten. 7/10 satte goal.com i betyg.

Fredrik Stenman, Groningen 20/0
Stabil insats från Stenman som också spelade samtliga 90 minuter när Groningen vann med 4-1 mot Heerenveen. 6/10 i betyg av goal.com.

Petter Andersson, Groningen 10/2
Aj, aj, aj. Skadeoturen verkar aldrig ta slut för Petter Andersson. I helgen mot Heerenveen började han på bänken men hoppade in i den 65:e minuten. En kvart senare fick han lämna planen på bår efter att ha fått en smäll mot det knä han opererat två gånger på grund av korsbandsskador. Denna gång uppges det dock inte vara lika allvarligt men ändå tillräckligt för att han ska bli borta i 4-6 veckor.

Philip Haglund, Heerenveen 5/0
Utanför matchtruppen mot Groningen (förlust 1-4).

Viktor Elm, Heerenveen 17/3
Elm spelade hela matchen mot Groningen (förlust 1-4) och var på vippen att kunna förändra matchbilden om han utjämnat till 1-1 på sin fina chans efter drygt 20 minuters spel. Några minuter senare gjorde Groningen 2-0 och kontrollerade därefter matchen fullständigt. Spelade ändå fram till Heerenveens reduceringsmål till 1-3. Goal.com var föga imponerad av svenskens insats och satte medelmåttiga betyget 4/10.

Samuel Armenteros, Heracles 18/4
Talangen från Huskvarna har verkligen spelat till sig en ordinarie plats hos Heracles. I fredags spelade han från start och byttes ut i den 83:e minuten när Heracles spelade 1-1 mot NEC Nijmegen. Spelarna blev av någon anledning inte betygsatta av goal.com.

Erton Fejzullahu, NEC Nijmegen 8/0
Avslutade sejouren i NEC Nijmegen med att hoppa in i den 77:e minuten mot Heracles. Är nu klar för utlåning till danska ligan och Randers.

Andreas Isaksson, PSV Eindhoven 21/0
Isaksson släppte en boll förbi sig när PSV på hemmaplan slog tillbaka Willem II med 2-1. Okej insats överlag utan att glänsa av den svenske landslagskeepern. 6/10 i betyg av goal.com.

Marcus Berg, PSV Eindhoven 14/4 (utlånad från Hamburg)
Berg spelade från start mot Willem II men hade svårt att komma till bra lägen och byttes ut i den 72:a minuten. 5/10 blev det måttliga betyget hos goal.com.

Ola Toivonen, PSV Eindhoven 18/12
Äntligen mål igen av Toivonen när han gjorde 1-1 i den 48:e minuten mot Willem II. Han kom forsande i straffområdet hos Willem II, när Balazs Dzsudzsak hittade svensken med en väl avvägd passning. 6/10 i betyg av goal.com.

Rasmus Bengtsson, Twente 5/0
Den talangfulle försvararen fortsätter sitta bort sin karriär på avbytarbänken utan att få speltid. I helgen blev det 90 minuters bänkplats när Feyenoord besökte Arke Stadion (seger 2-1).

Emir Bajrami, Twente 9/0
Bajrami var tillbaka i startelvan när Twente mötte Feyenoord (seger 2-1). Byttes ut i den 74:e minuten utan att ha gjort något större avtryck i matchbilden. 4,5/10 i betyg av goal.com och utsedd till matchens flopp.

Lars Nilsson, Vitesse 11/2
Ingen Nilsson med i matchtruppen heller i helgens match mot Roda (seger 5-2). Uppges vara på väg hem till Elfsborg.

Andreas Landgren, Willem II 10/2 (Utlånad från Udinese)
Skadekänning höll Landgren borta mot PSV. (Förlust 1-2).

BELGIEN

Patrick Amoah, White Star Woluwé 20/11
Äntligen har vi hittat en pålitlig källa för belgiska tredjeligan. Amoah har spelat alla matcher utom en denna säsong och har gjort stor succé. Han ligger fyra i skytteligan med elva fullträffar och de två senaste kom i helgen när Hasselt slogs tillbaka med 2-1. Amoah gjorde 1-1 i den 41:a minuten och segermålet till 2-1 i den 68:e.

ENGLAND

Sebastian Larsson, Birmingham 21/1
Inget spel i ligan i veckan för Birmingham. Laget tog sig till final i Sex olika klubbar sägs ha varit ute efter Larsson de senaste dagarna men Birmingham har nobbat samtliga.

Martin Olsson, Blackburn 15/1
Inget spel i ligan i veckan för Blackburn.

Johan Elmander, Bolton 23/9
Inget spel i ligan i veckan för Bolton.

Jonas Olsson, West Bromwich 9/1
Inget spel i ligan i veckan för West Bromwich.

Oscar Jansson, Tottenham 0/0 (Northampton 4/0)
Söker ny klubb att bli utlånad till för att få spela matcher.

Ole Söderberg, Newcastle 0/0
Inget spel i ligan i veckan för Newcastle.

John Guidetti, Manchester C 0/0 (Burnley 5/1)
Har kallats tillbaka till Manchester City efter sitt utlån till Burnley. Har blivit erbjuden ett nytt kontrakt med Manchester City som han dock har tackat nej till. Flera klubbar uppvaktar Guidetti som hade hoppats hitta en ny klubb innan transferfönstret stängde.

SKOTTLAND

Daniel Majstorovic, Celtic 19/0
Skadan i baksidan av låret som tvingade honom att lämna matchen mot Aberdeen i förtid förra helgen höll honom borta från matchen mot Hearts i helgen (seger 4-0).

Fredrik Ljungberg, Celtic 2/0
Kvar på avbytarbänken under hela matchen mot Hearts.

Billy Berntsson, Kilmarnock 2/0
Berntsson blev kvar på avbytarbänken under hela matchen när Kilmarnock mötte Robert Prytz gamla klubb Hamilton på bortaplan (oavgjort 1-1).

TYSKLAND

Per Nilsson, Nürnberg 12/0
Inte heller mot Hamburg i helgen fanns Nilsson med i matchtruppen. Skadekänning är det alltjämt som håller svensken borta.

Denni Avdic, Werder Bremen 2/0
Elfsborgs skyttekung fick ingen speltid alls när Werder Bremen mötte Bayern München på hemmaplan och förlorade med 1-3.

Andreas Dahlén, FSV Frankfurt 13/0
Dahlén fanns inte med när Frankfurt förlorade med 0-6 mot Fortuna Düsseldorf.

Matias Concha, Bochum 10/0
Fotskadad och borta till ungefär månadsskiftet april-maj 2011.

Andreas Johansson, Bochum 11/0
Johansson fanns återigen med på planen under hela matchen när Bochum vann med 1-0 borta mot Augsburg.

Oscar Lewicki, Bayern München II 14/0
Bayern Münchens andralag fick matchen mot Kickers Offenbach uppskjuten.

ITALIEN

Albin Ekdal, Bologna 13/1
Bologna fick matchen mot Roma uppskjuten på grund av snöproblem. Nytt matchdatum bestäms senare.

Zlatan Ibrahimovic, Milan 19/13 (utlånad från Barcelona)
”Ibra” fortsätter att göra sena mål för Milan. Mål på stopptid mot Cesena i förrförra omgången och i helgen gjorde han 2-0 mot Catania med fem minuter kvar på matchuret. Han låg också bakom 1-0-målet mot Catania. En mustig frispark från 20 meter räddades halvhjärtat av Mariano Andujar i Catanias mål. På returen höll sig Robinho framme och tryckte in ledningsmålet. 8/10 i betyg av goal.com och utsedd till matchens bäste spelare. ”Det var kanske inte en klassisk Ibrahimovic-insats men svensken visade än en gång att han är en vinnare.” skrev goal.com i sitt omdöme om svensken.

Joel Ekstrand, Udinese 0/0
Ingen Ekstrand i matchtruppen när Udinese spelade mot Juventus på bortaplan och vann med 2-1.

Jonatan Berg, Taranto 0/0
Inget spel för Taranto i Lega Pro 1-ligan i helgen.

FRANKRIKE

Kim Källström, Lyon 19/1
Källström fanns med på planen under hela matchen när Lyon föll med 1-2 borta mot Valenciennes i helgen. Källström gjorde inget större väsen av sig, vilket också avspeglade sig i betyget hos goal.com, där han fick betyget 6/10.

Petter Hansson, Monaco 17/0
Hansson fick tillbringa hela matchen mot Marseille (oavgjort 0-0) på avbytarbänken.

SPANIEN

Henok Goitom, Almeria 14/0
Goitom fick återigen börja på avbytarbänken när Almeria mötte Real Sociedad (förlust 0-2) på bortaplan. Han byttes in i den 72:a minuten men hann inte göra några bestående avtryck i matchbilden. Spelade inte tillräckligt länge för att tilldelas betyg av goal.com.

Kennedy Bakircioglü, Racing Santander 20/1
Bakircioglü spelade hela matchen mot Valencia (1-1) men hade mäkta svårt att hitta rätt offensivt. 5,5/10 i betyg hos goal.com och av den sajtens läsare utsedd till matchens flopp.

Marcus Rosenberg, Racing Santander 17/5 (Utlånad från Werder Bremen)
Rosenberg hade det lika tungt som Bakircioglü och fick finna sig i att bli utbytt efter 65 minuter. Då hade han också hunnit med att få domarens gula kort visat för sig. 6/10 av goal.com.

Emra Tahirovic, Deportivo Castellón 5/0 (Utlånad från FC Zürich)
Inget spel för Tahirovic mot Alcoyano (förlust 1-2) förra helgen. Huruvida han deltog eller ej i helgens segermatch mot Dénia (seger 4-0).

PORTUGAL

George Mourad, Portimonense 0/0
Skrev under transferfönstrets sista självande minuter på för Portimonense i den högsta portugisiska ligan. Laget ligger näst sist, på nedflyttningsplats och har fyra poäng upp till säker mark. Mourad kan bli aktuell för debut redan till helgen när Portimonense möter mittenlaget Pacos.

GREKLAND

Olof Mellberg, Olympiakos 12/1
Olympiakos fortsätter att ånga på i toppen av den grekiska ligan. I helgen blev det en ny trepoängare mot Olympiakos Volos via seger med 1-0 på bortaplan. Den tidigare svenske landslagskaptenen spelade 90 minuter.

Markus Jonsson, Panionios 5/0
Intresset härhemma för Jonsson som såg ut att vara ute i kylskåpet hos Panionios fick fart på klubbledningen och mot Kavala i helgen spelade han tredje matchen i följd från start och dessutom under 90 minuter. Matchen slutade 1-1, vilket gjorde att Panionios tog sig upp på säker mark i tabellen med en poängs marginal.

TURKIET

Gustav Svensson, Bursaspor 9/0
Återigen fanns Svensson på planen under hela matchen när Bursaspor vann med 2-0 hemma mot Galatasaray och befäste därmed andraplatsen i tabellen. 2/5 i betyg av fanatik.

Erkan Zengin, Eskisehirspor 17/0
Fanns inte med i matchtruppen som vann med 1-0 mot Konyaspor.

Labinot Harbuzi, Genclerbirligi 9/0
Tillbaka på avbytarbänken från start mot Gaziantepspor. Hoppade in i halvtid. 6/10 i betyg av fanatik och deras nya betygsskala.

Samuel Holmén, Istanbul B.B 18/2
Istanbul B.B fortsätter rada upp segrar. Denna gång mot Besiktas (seger 2-1). Holmén spelade hela matchen. 3/5 i betyg av fanatik.

Emir Kujovic, Kayserispor 2/0
Kujovic spelade för andra matchen i följd från start och under 90 minuter när Kayserispor spelade 0-0 borta mot Karabükspor. Inget spelarbetyg på någon spelare överhuvudtaget av fanatik i denna match.