Populära Ligor

Populära Lag

Populära spelare

ANNONS

PROFFSKOLLEN - Olsson imponerar i England

10å

Jonas Olsson gjorde mål för sitt West Bromwich i derbyt och Ramus Lindgren gjorde säsongsdebut. Här är veckans proffskoll.

DANMARK

ANNONS

Max von Schlebrügge, Bröndby, 8/0
Fanns med på planen under hela matchen när Bröndby förlorade prestigematchen mot FC Köpenhamn med 0-2. Matchen fick avbrytas i några minuter på grund av läktarstök, där bland annat stolar eldades upp och fyrverkeripjäser sköts in på planen.

Mikael Nilsson, Bröndby, 9/0
Återigen spel i 90 minuter på Bröndbys mittfält för den tidigare försvararen när FCK var allt för starkt och vann med 2-0.

Alexander Farnerud, Bröndby, 9/0
Precis som senast fick Farnerud börja på bänken och hoppa in i den andra halvleken. Denna gång i den 68:e minuten. Gjorde dock inget större avtryck på matchbilden.

Martin Fribrock, Esbjerg, 0/0
Får vänta in på 2011 innan han kan göra comeback efter sin skada.

Fredrik Risp, Esbjerg 5/0

Stabil insats av Risp på nytt, som verkligen gett stadga åt Esbjergs försvarsspel sedan han kom dit. Beskrivs som en gammal klassisk fältherre i dansk media. Hjälpte laget hålla nollan i segermatchen mot Horsens på bortaplan (3-0).

ANNONS

Andreas Augustsson, Horsens, 9/0

Augustsson spelade samtliga 90 minuter när Esbjerg blev en allt för svår motståndare och vann med 3-0.

Johan Wiland, Köpenhamn, 9/0

Visade mot Bröndby att han är de stora matchernas man. Lysande spel av den svenske landslagskeepern och lät sig heller inte påverkas av stökiga Bröndby-supportrar. FCK vann med 2-0 mot Bröndby.

Mikael Antonsson, Köpenhamn, 7/0
Stabil försvarsinsats mot Bröndby av Antonsson under de 90 minuter han var inne på planen, det vill säga hela matchen.

Peter Larsson, Köpenhamn, 0/0

Fanns med i bruttotruppen mot Bröndby men när det väl blev dags för match fick Larsson finna sig i en plats på läktaren.

Oscar Wendt, Köpenhamn, 9/1

Wendt gjorde än en gång en strålande match och blev också uppmärksammad för det gula kort han ådrog sig i den 26:e minuten.

ANNONS

Ken Fagerberg, Midtjylland, 1/1

Ingen Fagerberg i matchtruppen mot Sönderjyske (seger 2-0).

Rawez Lawan, Nordsjälland, 6/0
Precis som mot Odense senast fick Lawan sitta kvar på avbytarbänken under hela matchen när Nordsjälland förlorade med 0-2 mot Lyngby.

Pierre Bengtsson, Nordsjälland, 9/0
Fortsätter att spela stabilt på Nordsjällands mittfält. Fick 90 nya minuter i bagaget när Nordsjälland spelade mot Lyngby och förlorade med 0-2.

Andreas Johansson, Odense, 8/1

Fick chansen från start när Odense spelade borta mot Silkeborg och förlorad med 1-3. Ingen utmärkande insats av svensken som fick vara kvar på planen under hela matchen.

Louay Chanko, Ålborg, 8/0
Denna gång blev det spel i hela matchen för Chanko när Ålborg vann med 3-2 borta mot Randers.

Jones Kusi-Asare, Ålborg, 2/1

Första målet i andra matchen för Ålborg. Fick chansen på nytt från start i sin nya klubb och tog den rejält. Redan i första minuten skallade han in 1-0 på ett inlägg från Costa Ricanen Dennis Marshall. Det målet lade grunden till Ålborgs första seger på sju matcher. Till slut blev det 3-2 mot Randers. ”Dr Jones” har ännu inte ork för spel i 90 minuter, så han byttes ut i den 59:e minuten.

ANNONS

Valentino Lai, Vejle 4/1
Var tillbaka från start efter knäproblemen när Vejle mötte Nästved på hemmaplan och vann med 2-1. 1-0 gjordes förresten av tidigare Örebro-spelaren Kim Olsen. Lai byttes ut i den 72:a minuten. Mats Gren-tränade Vejle är tvåa i danska andraligan efter sju matcher. Laget har fyra segrar och tre oavgjorda.

Mikael Rynell, Vejle 3/0 (Utlånad från Esbjerg, 1/0)
Två svenskar fanns på Vejles mittfält när Nästved besegrades med 2-1. Rynell spelade nämligen också från start och precis som Valentino Lai byttes han ut i den andra halvleken. Rynell fick lämna planen i den 68:e minuten.

NORGE


Conny Månsson, Kongsvinger, 0/0

Alltjämt borta på grund av en korsbandsskada.

John Pelu, Haugesund, 15/1 (Utlånad från Rosenborg)
Precis som senast fick Pelu tillbringa hela matchen på avbytarbänken. Haugesund spelade oavgjort mot Lilleström (3-3).

ANNONS

Bobbie Friberg da Cruz, Kongsvinger, 23/0 (Utlånad från Randers i danska ligan)
Ex-Gaisaren fick vara med om ännu en förlust för Kongsvinger när laget förlorade med 0-2 på bortaplan mot Ålesund. Da Cruz gjorde ingen av sina bättre matcher och tilldelades låga betyget 3/10 av VG.

Edier Frejd, Kongsvinger, 22/1
Inte heller Frejd glänste mot Kongsvinger. Lyckades med konststycket att skjuta över målet från sju meters håll i den 78:e minuten. Även han fick låga betyget 3/10 av VG.

Marcus Andreasson, Molde, 17/0
Fanns med i startelvan när Molde slog tillbaka Hönefoss med 1-0. Kolliderade med Hönefoss senegalesiske anfallare Konaté i den 25:e minuten. Blev omplåstrad och VG:s rapportör tyckte det såg ut som om Andreasson hade en badmössa på huvudet. Byttes ut i den 65:e minuten och tilldelades betyget 4/10.

ANNONS

Emil Johansson, Molde, 18/0

Än en gång en mycket bra insats av Johansson, som låg bakom Moldes segermål mot Hönefoss. I den 38:e minuten slog han en mycket fint och väl avvägd hörna som Baye Djiby Fall kunde nicka i mål, vilket skulle bli matchens enda mål. 6/10 av VG och planens bäste spelare enligt nämnda tidning.

Mattias Moström, Molde, 23/3
På nytt spel från start för Moström som hade kunnat blivit noterad för ett mycket läckert mål om han fått en bättre träff. I den 81:a minuten försökte han nämligen klacka in bollen men bollträffen var allt för lös och chansen kunde tas bort av Hönefoss-spelare. Byttes ut i 85:e minuten och tilldelades betyget 4/10.

Björn Runström, Molde, 17/1 (Utlånad från danska Odense)
Kvar på avbytarbänken under hela matchen mot Hönefoss. Har inte alls fått den speltid som var tänkt när han lämnade kylskåpet hos Odense.

ANNONS

Mikael Dorsin, Rosenborg, 24/3
Helt anonym under den första halvleken när Rosenborg spelade borta mot Brann och vann med 3-2. Desto mer synlig i den andra halvleken, då han tog många fina löpningar efter vänsterkanten och skapade oro i Brann-försvaret. 5/10 blev betyget hos Rosenborg.

Mikael Lustig, Rosenborg, 23/4
Involverad i en hel del både offensivt och defensivt när Rosenborg vann med 3-2 borta mot Brann. Gick allt för hårt fram i en tackling av Petter Vågan Moen och hade tur att bli varnad i stället för utvisad. 6/10 i betyg av VG.

Rade Prica, Rosenborg, 17/9

Försökte idogt att peta in bollen förbi Branns målvakt Håkon Opdal men denne gick segrande ur striden varje gång. Prica byttes ut i den 58:e minuten för andra och bättre krafter, som Steffen Iversen, som gjorde ett av Rosenborgs tre mål. 4/10 av VG till Prica.

ANNONS

Daniel Örlund, Rosenborg, 24/0
Inga exceptionella räddningar av Örlund i matchen mot Brann. Hade ena handen på Branns mål till 2-2 i den 80:e minuten men förmådde inte tippa bollen utanför målramen. 5/10 blev betyget hos VG.

Mattias Bjärsmyr, Rosenborg 2/0 (Utlånad från Panathinaikos)

Från start hos Rosenborg för andra matchen i följd efter hans ankomst från Grekland. Samlade en assistpoäng när han spelade fram Markus Henriksen i den elfte minuten till Rosenborgs ledningsmål. 4/10 i betyg av VG.

Panajotis Dimitriadis, Sandefjord 22/1

Fick vara med om en rejält målrik match när Sandefjord förlorade med 3-5 mot Tromsö. Förmådde inte att nicka bort bollen i samband med Tromsös 3-1-mål i början av den andra halvleken. Fick nöja sig med låga betyget 3/10 av VG.

Johan Andersson, Stabaek, 12/4
Fick chansen från start när Stabaek förlorade med 0-3 mot Odd Grenland. Hade flera bra initiativ men fick lämna planen utan mål i den 72:a minuten.

ANNONS

Pontus Farnerud, Stabaek, 14/3
Hade precis som Andersson flera bra initiativ men förmådde inte förvalta dessa på bästa sätt. Blev bryskt fälld utan åtgärd i den 63:e minuten, vilket skapade nästan upploppsstämning på Telenor Arena. Hann själv med att bli varnad och fick nöja sig med 4/10 av VG.

Daniel Nannskog, Stabaek, 11/5
Säsongen över för skadade Nannskog.

Joel Riddez, Strömsgodset, 20/0
Fanns inte med i ”godsets” matchtrupp borta mot Start.

Fredrik Björck, Tromsö, 23/1
Spelade hela matchen när Tromsö hade målfest borta mot Sandefjord och vann med 5-3. Stabil insats av försvararen som kunde kvittera ut betyget 4/10 efter matchen.

Marcus Sahlman, Tromsö, 18/0
Flera darriga ingripanden av Sahlman, som dessutom fumlade in Sandefjords tredje mål i den sista matchminuten när Trömsö vann med 5-3. Det avspeglade sig också i VG:s betyg, där han fick svaga 3/10.

ANNONS

George Mourad, Tromsö 19/7

Började på bänken borta mot Sandefjord och fick hoppa in i den 64:e minuten. Det hindrade dock inte Mourad från att direkt skapa chanser och skriva in sig i målprotokollet, då han i den 76:e minuten tryckte in 5-1. För kort speltid för betyg hos VG.

Patrik Ingelsten, Viking Stavanger, 21/8
Säsongen över för skadade Ingelsten.

Daniel Arnefjord, Ålesund, 21/1
Tillbaka i startelvan när Ålesund mötte Kongsvinger och vann med 2-0. Ingen utmärkande insats av Arnefjord och tilldelades fullt godkända 5/10 i betyg av VG.

Johan Arneng, Ålesund, 23/0
Avstängd mot Kongsvinger efter varningen senast.

FINLAND

Peter Magnusson, HJK Helsingfors, 16/0
För andra matchen i följd var Magnusson bänkad hela matchen. Denna gång när HJK mötte MyPa på bortaplan och spelade 1-1.

Johan Carlsson, IFK Mariehamn, 3/0

ANNONS
Inte heller när IFK Mariehamn mötte Haka på måndagskvällen och förlorade med 1-2 blev det något spel för Carlsson, som satt på avbytarbänken under hela matchen.

Marcus Olofsson, IFK Mariehamn, 21/1
Fick förtroendet från start och spelade hela matchen i förlustmatchen mot Haka (1-2).

ISLAND

Martin Dohlsten, Selfoss 8/0
Spelade hela matchen i torsdags när Selfoss förlorade med 0-2 mot IBV. Följde upp det med ytterligare 90 minuter när Selfoss förlorade med 0-3 borta mot Breidablik i helgen.

HOLLAND

Rasmus Elm, AZ Alkmaar 3/1
På nytt spel från start för Elm när Alkmaar mötte NEC Nijmegen (seger 1-0). Elm hade ett par bra möjligheter att göra mål. Bland annat på nick efter en hörna och ett skott från 20 meter som gick över. Varnad i den 82:a minuten. Fina betyget 7/10 hos goal.com.

Pontus Wernbloom, AZ Alkmaar 5/0

ANNONS
Wernblooms fina form håller i sig. Var spindeln i nätet på Alkmaars mittfält mot Nijmegen (seger 1-0). Var också den som slog inlägget till segermålet av Jonathas i den 38:e minuten. Fick även han 7/10 i betyg av goal.com.

Rasmus Lindgren, Ajax 1/0
Säsongsdebut för Lindgren på Ajax mittfält när laget spelade mot Feyenoord på bortaplan och vann med 2-1. Spelade hela matchen och drog på sig en varning i den 85:e minuten. Fick tillsammans med anfallaren Luis Suarez högst betyg av alla Ajax-spelare hos goal.com, 7,5/10.

Andreas Granqvist, Groningen 6/2
På nytt en stabil insats av Granqvist när Groningen vann med 2-0 mot Excelsior. 6,5/10 satte goal.com i betyg.

Fredrik Stenman, Groningen 6/0
Var nära att själv göra 1-0 på en hörna strax före Groningens 1-0-mål. Spelade hela matchen och goal.com tyckte att insatsen var värd 6/10.

ANNONS

Petter Andersson, Groningen 0/0
Ännu ingen comeback för skadedrabbade Andersson.

Philip Haglund, Heerenveen 0/0
Utanför matchtruppen när Heerenveen föll borta mot de Graafschap med 2-3.

Viktor Elm, Heerenveen 4/0
Började på bänken mot de Graafschap men fick hoppa in i paus för att försöka förändra matchbilden. Heerenveen föll dock ändå med 2-3 mot de Graafschap. Ej betygsatt av goal.com.

Samuel Armenteros, Heracles 5/0
Än en gång fick Huskvarna-talangen nöja sig med ett inhopp. Denna gång mot Twente när det återstod sju minuter av matchen som slutade 0-0.

Erton Fejzullahu, NEC Nijmegen 0/0

Ingen Fejzullahu i matchtruppen när Nijmegen föll med 0-1 mot Alkmaar.

Andreas Isaksson, PSV Eindhoven 6/0
Behövde bara göra en riktigt kvalificerad räddning för att hålla nollan borta mot Roda. Det var i den fjärde minuten som han motade Willem Janssens försök att överlista den svenske burväktaren. 6,5/10 tyckte goal.com att Isakssons insats var värd.

ANNONS

Marcus Berg, PSV Eindhoven 6/2 (utlånad från Hamburg)

Hade matchens bästa chans i slutet av den första halvleken att bryta dödläget mot Roda men 0-0 slutade matchen och Berg fick således lämna planen utan tillverkat mål. Byttes ut med tio minuter kvar. 5/10 i betyg av goal.com som för andra veckan i följd utsåg Berg till matchens flopp.

Ola Toivonen, PSV Eindhoven 5/6
Klart sämsta insatsen för säsongen av Toivonen när PSV spelade 0-0 mot Roda. Byttes också ut redan i den 61:a minuten. 5/10 i betyg av goal.com.

Rasmus Bengtsson, Twente 0/0

Samma gamla vanliga visa för Bengtsson som också mot Heracles fick tillbringa hela matchen på avbytarbänken utan att få hoppa in.

Emir Bajrami, Twente 5/0
Fanns inte med i Twentes matchtrupp mot Heracles (0-0).

Lars Nilsson, Vitesse 5/2
Hade en jättechans att bli stor matchvinnare när han på två minuters stopptid fick ett fint nickläge från tio meters håll men nickade hårfint över. 0-0 blev det mot Breda och Nilsson utsågs till matchens flopp av goal.com och fick det överlägset lägsta betyget, 4,5/10 av alla spelare på planen.

ANNONS

Andreas Landgren, Willem II 2/0 (Utlånad från Udinese)
Spelade hela matchen när Willem II förlorade med 2-4 mot Ado den Haag. 6/10 fick han i betyg av goal.com.

ENGLAND

Sebastian Larsson, Birmingham 5/0
Spel från start och var i allra högsta grad inblandad i Birminghams enda mål i matchen mot West Bromwich (förlust 1-3). Larsson slog en frispark som nådde Ridgewell som skickade bollen snett inåt bakåt till Cameron Jerome i den 15:e minuten och 1-0 var ett faktum. Larsson spelade hela matchen och fick betyget 7/10 av Skysports och omdömet ”Birminghams bäste spelare”.

Martin Olsson, Blackburn 4/0
Utanför matchtruppen när Blackburn mötte Fulham och spelade 1-1.

Johan Elmander, Bolton 5/3

Lämnade 1-1-matchen mot Aston Villa utan mål. Hade sin bästa chans i den 62:a minuten när han drog till på halv-volley men Brad Friedel i Villa-målet räddade snyggt. 6/10 i betyg av Skysports. ”Borde ha gjort mål i den andra halvleken” ansåg samma mediaföretag i sitt omdöme om svensken.

ANNONS

David Elm, Fulham 0/0
Nej, inte heller mot Blackburn fanns det utrymme i truppen för Elm.

Fredrik Stoor, Fulham 0/0
Alltjämt utanför Fulhams matchtrupp.

Jonas Olsson, West Bromwich 4/1
Fjärde matchen i Premier League och första målet. I den 69:e minuten fick han stå helt omarkerad i Birminghams straffområde och nicka in en hörna fram till 3-1 som också blev slutresultatet. 7/10 i betyg av skysports och omdömet ”fortsätter att imponera”.

Oscar Jansson, Northampton 4/0 (Utlånad från Tottenham)
Lånet från Tottenham har gått ut och letar ny klubb att bli utlånad till.

Ole Söderberg, Newcastle 0/0

För tillfället utanför A-truppen.

John Guidetti, Manchester C 0/0
För tillfället utanför A-truppen.

SKOTTLAND

Daniel Majstorovic, Celtic 4/0
Celtic spelade borta mot Kilmarnock och vann med 2-1. Majstorovic spelade hela matchen och som vanligt stabilt spel i försvaret.

ANNONS

TYSKLAND


Andreas Dahlén, FSV Frankfurt 4/0

FSV förlorade med 0-1 borta mot Greuter Fürth. Dahlén spelade hela matchen men gjorde ingen av sina bättre matcher. Fick låga betyget 5/6 av kicker.de.

Per Nilsson, Nürnberg 4/0
Kan betraktas som ordinarie i Nürnbergs backlinje numera. Spelade på nytt 90 minuter när Nürnberg spelade 0-0 mot Bayer Leverkusen på bortaplan. 3,5/6 i betyg av kicker.de (omvänd betygsskala, där 1 är bäst och 6 är sämst).

Matias Concha, Bochum 0/0
Efter att ha varit utanför matchtruppen under inledningen av säsongen på grund av skadeproblem var Concha åtminstone tillbaka på avbytarbänken när Bochum spelade mot Rot Weiss Essen på bortaplan och föll med 1-3. Concha fick tillbringa hela matchen på bänken.

Anderas Johansson, Bochum 0/0
Även Johansson fick sitta hela matchen på avbytarbänken när Bochum föll med 1-3 mot Rot Weiss Essen.

ANNONS

ITALIEN

Albin Ekdal, Bologna 1/0
Inte heller mot Roma (2-2) fanns Ekdal med i matchtruppen.

Zlatan Ibrahimovic, Milan 2/0 (utlånad från Barcelona)
Även andra ligamatchen för Milan blev en tung historia för Zlatan som precis som i debuten såg loj och lite trög ut. 6/10 satte goal.com i betyg efter 1-1-matchen mot Catania.

Thomas Magnusson, Taranto 0/0

Ingen speltid för Magnusson när Taranto vann med 3-2 mot Andria Bat.

Jonatan Berg, Taranto 0/0
Berg fick också finna sig i att vara utanför planen mot Andria Bat.

FRANKRIKE

Kim Källström, Lyon 4/0
För andra ligamatchen i följd fick Källström tillbringa hela matchen på avbytarbänken. Denna gång mot Bordeaux (förlust 0-2).

Petter Hansson, Monaco 6/0

Monaco spelade 0-0 mot Toulouse. Som brukligt fanns Hansson på sin sedvanliga mittbackspostion. Glänste inte men gjorde heller inte bort sig – en vanlig dag på jobbet kort och gott. 5/10 i betyg av goal.com.

ANNONS

SPANIEN


Kennedy Bakircioglü, Racing Santander 3/0

Spelade från start mot Real Zaragoza (seger 2-0). Byttes ut i den 65:e minuten utan att ha gjort något större väsen av sig. 6/10 i betyg av goal.com.

Marcus Rosenberg, Racing Santander 2/0 (Utlånad från Werder Bremen)

Var den som löste av Bakircioglü i anfallet i den 65:e minuten. Skapade aldrig något nämnvärt och fick ännu sämre betyg än Bakircioglü, nämligen 5/10 av goal.com

Emra Tahirovic, Deportivo Castéllon 1/0 (Utlånad från FC Zürich)

Castéllon vann med 3-1 borta mot Lledia i helgen. Huruvida Tahirovic spelade eller inte har inte gå att nå få fram för tillfället, utan vi hoppas kunna berätta det i nästa veckas proffskoll.

Henok Goitom, Almeria 1/0
Fanns inte med i matchtruppen när Almeria föll med 0-1 mot Espanyol på bortaplan.

CYPERN

Björn Enqvist, Aris 0/0

ANNONS
3-1 i säsongspremiären för Aris mot APEP. Huruvida Enqvist spelade eller inte har inte gå att nå få fram för tillfället, utan vi hoppas kunna berätta det i nästa veckas proffskoll.

GREKLAND

Olof Mellberg, Olympiakos 2/1
Olympiakos mötte Panserraikos på bortaplan och vann med 1-0. Mellberg spelade hela matchen i försvaret.

Jonas Sandqvist, Atromitos 0/0
Tillbaka på avbytarbänken när Atromitos mötte Kerkyra på bortaplan och förlorade med 1-3.

Markus Jonsson, Panonios 1/0
Ingen Jonsson synlig i Mikael Stahres matchtrupp när Panonios vann med 1-0 mot Aris.

TURKIET

Gustav Svensson, Bursaspor 1/0
Fick debutera från start mot Gaziantepspor och allt var lugnt för Svensson fram till den 62:a minuten, då matchen avbröts efter att publiken stormat planen efter missnöje med domarinsatsen i samband med Bursaspors ledningsmål. Bursaspor kommer sannolikt att tilldömas segern med 3-0.

ANNONS

Erkan Zengin, Eskishehirspor 4/0
Spelade från start och i hela matchen i tröja 77 när Eskishehirspor mötte Sivasspor på bortaplan och spelade 1-1. 2/5 i betyg av fanatik.

Labinot Harbuzi, Genclerbirligi 5/0

Fanns med från start när Genclerbirligi mötte Karabüks på bortaplan. Utgick redan i den tolfte minuten på grund av skadekänning. Genclerbirligi förlorade matchen med 0-3.

Samuel Holmén, Istanbul B.B 5/0
Utbytt i 66:e minuten senast och i helgen mot Konyaspor blev han utbytt ännu tidigare, i den 61:a minuten. 2/5 satte Fanatik i betyg.

UNGERN

Bojan Djordjic, Videoton II 2/1 (Videoton 0/0)
Inget spel för Djordjic i Videotons andralag och förstalaget var spelledigt.

Martin Mutumba, Videoton II 1/0 (Videoton 0/0)
Debut i Videotons andralag när laget mötte Barcs på hemmaplan och förlorade med 0-1. Byttes ut redan i halvtid.

ANNONS

SCHWEIZ

Behrang Safari, FC Basel, 7/0
Inget ligaspel i helgen i den schweiziska ligan.

Dusan Djuric, FC Zürich, 7/2
Inget ligaspel i helgen i den schweiziska ligan.

Benjamin Kibebe, FC Luzern 4/0
Inget ligaspel i helgen i den schweiziska ligan.

ÖSTERRIKE
Inget ligaspel i helgen i den österrikiska ligan.

Eddie Gustavsson, Salzburg, 0/0

USA
För andra matchen i följd blev det förlust med 0-1 för Chicago Fire. Denna gång mot Real Salt Lake. Ljungberg spelade från start men byttes ut i minut 59.

SAUDIARABIEN

Christian Wilhelmsson, Al-Hilal 4/2
Skulle ha spelat mot Al Fateh i torsdags men matchen blev uppskjuten. Det blev också matchen mot Al Ahli som spelas på onsdagen.

Fredrik Ljungberg, Chicago Fire 8/0 (17/0 för Seattle Sounders)

FotbollDirekt.se

Publicerad 2010-09-27 kl 18:29

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto