PROFFSKOLLEN: Ex-AIK:aren hittade krysset i Norge

Proffskollen

Zlatansuccé, ex-AIK:are, Prica-mål och mycket, mycket mer. Kolla hur det går för våra svenskar ute i världen.
Här är veckans Proffskollen:

Erdin Demir, Brann 16/0

Tillbaka i matchtruppen efter sin skada men fick sitta 90 minuter på avbytarbänken mot Hönefoss (seger 3-2).

Markus Jonsson, Brann 16/1
Jonsson fanns med från start och spelade hela matchen mot Hönefoss (seger 3-2). Han var dock illa ute i samband med Hönefoss kvitteringsmål till 1-1 efter en timmes spel. Jonsson hann inte nå bollen förrän Mikkel Vendelbo smet emellan och kunde placera in kvitteringen. 4/10 i betyg av VG.

Andreas Landgren, Fredrikstad 23/1
Ny uddamålsförlust för Fredrikstad när laget förlorade med 0-1 mot Haugesund på bortaplan. Landgren spelade hela matchen i Fredrikstads försvar. I den 31:a minuten fick han titta på domarens gula kort efter att ha maskat lite i samband med ett inkast. 5/10 i betyg av VG.

Pontus Engblom, Haugesund 7/1
Satt på avbytarbänken under hela matchen när Haugesund vann med 1-0 mot Fredrikstad.

David Myrestam, Haugesund 6/2
Myrestam spelade från start och hela matchen när Fredrikstad besegrades med 1-0. Utmärkte sig inte nämnvärt och fick knappt godkända 4/10 i betyg av VG.

Maic Sema, Haugesund 23/2
Gjorde Engblom sällskap på avbytarbänken under matchens samtliga 90 minuter.

Jesper Westerberg, Lilleström 12/0
Platsar inte i A-laget för tillfället, utan är förpassad till klubbens B-lag i norska tredjedivisionen. Spelade där i 90 minuter när Sparta/Brageröen besegrades med 7-1.

Johan Andersson, Lilleström 22/2
Tillbaka i startelvan och spelade hela matchen mot Sogndal (förlust 0-1). Skapade väldigt lite framåt och fick sämst betyg av alla spelare i Lilleström, 3/10.

Fredrik Stoor, Lilleström 17/0 (utlånad från Vålerengen)

Tillbaka i startelvan efter avstängningen när Lilleström fick ge sig med 0-1 mot Sogndal. Stoor spelade hela matchen och tilldelades betyget 4/10. Han hade ett par duster med den av Djurgården ratade anfallaren Ricardo Santos och gick oftast vinnande ur den striden.

Mattias Moström, Molde 22/5
Femte målet för säsongen för Moström när slog till redan efter tre minuters spel mot Sandnes Ulf. Han sköt ett skott från 20 meters håll som gick in i ena krysset. Matchen spelades under miserabla förhållanden på en mycket regntung plan. Molde vann till slut matchen med 3-2 och Moström spelade hela matchen och tilldelades betyget 5/10 av VG.

Ole Söderberg, Molde 4/0, 1 hållen nolla
Tillbaka på avbytarbänken som reserv till Espen Petterssen när Molde slog tillbaka Sandnes Ulf med 3-2.

Mattias Andersson, Odd Grenland 12/1

Satt hela matchen på avbytarbänken när Odd Grenland förlorade med 0-1 mot Rosenborg.

Daniel Örlund, Rosenborg 25/0, 11 hållna nollor
Elfte nollan för säsongen för Örlund när Rosenborg vann borta mot Odd Grenland med 1-0. Men det blev bara en ”halv” nolla, då han bara spelade i den första halvleken och utgick i halvtid på grund av skadekänning i ett knä.

Mikael Dorsin, Rosenborg 24/3
En ”vanlig dag på jobbet” för Dorsin som tilldelades betyget 5/10 av VG för sin 90 minuter långa insats i backlinjen mot Odd Grenland.

NORGE
Rade Prica, Rosenborg 22/9
Nionde målet för säsongen för Prica när han i den 73:e minuten mot Odd Grenland höll sig framme på en passning från John Chibuike och lade in bollen i det bortre hörnet. Då hade just nämnde Chibuike strax före skjutit i ribban och det ”låg ett mål i luften”. Prica sumpade dock i övrigt flera fina målchanser men blev ganska mycket förlåten med tanke på att hans mål just blev segermålet. Han hann också bli varnad innan matchen var över. 6/10 i betyg av VG.

Edier Frejd, Sandnes Ulf 20/0
Spelade hela matchen och var ”Uffes” bäste spelare enligt VG när laget förlorade med 2-3 mot Molde. 6/10 i betyg av VG.

Anel Raskaj, Sandnes Ulf 14/2
Andra målet för säsongen för Raskaj när han såg ut att rädda en poäng i den 85:e minuten mot Molde genom att göra 2-2 efter en hörna. Men bara en minut senare gjorde Molde segermålet till 3-2 på en frispark. 4/10 i betyg av VG.

Benny Lekström, Tromsö 16/0, 8 hållna nollor
Andra nollan i följd och åttonde för säsongen för Lekström när Stabaek besegrades med 1-0. Lekström fick en lugn andra halvlek som belöning för en ganska hektisk första. I den 26:e minuten drog Bjarte Haugsdal till på volley för sitt Stabaek men Lekström gjorde en strålande räddning och efter det blev det lugnare för svensken. 5/10 satte VG i betyg.

Marcus Sahlman, Tromsö 9/0, 3 hållna nollor
Skadad och ännu inte riktigt aktuell för comeback.

Fredrik Björck, Tromsö 24/2
Hjälpte sitt lag att hålla nollan när Tromsö vann med 1-0 borta mot Stabaek. Björck spelade hela matchen och fick 4/10 i betyg av VG. Häromdagen blev det dessutom helt klart att han flyttar hem till Sverige för spel med BK Häcken nästa säsong.

Björn Andersson, Viking Stavanger 11/1
Det såg återigen ut att bli 90 minuter på avbytarbänken för Andersson när Viking mötte Ålesund och spelade 1-1. Han byttes dock in i den 83:e minuten och fick således känna på matchspel under några minuter.

Patrik Ingelsten, Viking Stavanger 6/0
På avbytarbänken från start mot Ålesund men fick till slut en dryg kvarts spel, då han byttes in i den 73:e minuten.

Daniel Arnefjord, Ålesund 23/6
Tillbaka i startelvan och spel under hela matchen mot Viking (oavgjort 1-1). 4/10 i betyg av VG.

Samuel Dirscher, Alta, 5/0, 1 hållen nolla
Dirscher fortsätter få förtroendet mellan stolparna hos Alta. I helgen fick han släppa ett mål förbi sig när Alta spelade 1-1 mot Bärum på bortaplan.

Jacob Nilsson, Alta 21/0
Tillbaka i startelvan och spel under 90 minuter när Alta nådde 1-1 borta mot Bärum.

Panajotis Dimitriadis, Sandefjord 25/2
Andra målet för säsongen för Dimitriadis när Sandefjord vann med hela 3-0 borta mot Sarpsborg. Dimitriadis gjorde sitt mål i den 56:e minuten och spelade hela matchen.

Pontus Hagström, Nybergsund 1/0, 0 hållna nollor
Norska fotbollförbundet har i skrivande stund tekniska problem med sin matchrapportering, vilket gör att vi inte kan redovisa uppgifter från helgens matcher. Vi hoppas kunna göra det i nästa veckas proffskoll.

Ken Fagerberg, Horsens 9/2
Horsens mötte Silkeborg och spelade 1-1. Fagerberg med från start men utbytt redan i den 58:e minuten.

Johan Wiland, FC Köpenhamn 10/0, 3 hållna nollor
Vaktade målet under hela matchen mot Esbjerg som slutade 2-2. Men fick efter matchen känningar i baksidan av ena låret, vilket har gjort att han tackat nej till landslagsspel och i stället satsar på att rehabilitera skadan.

Pierre Bengtsson, FC Köpenhamn 10/0
Var tänkt att spela mot Esbjerg i helgen men vaknade upp sjuk på söndagen och tvingades avstå spel.

Benjamin Kibebe, FC Midtjylland 8/0
Saknades på grund av skadekänning när Midtjylland förlorade med 1-2 borta mot Randers.

Petter Andersson, FC Midtjylland 8/0
Tillbaka i startelvan och spelade hela matchen när Midtjylland föll med 1-2 mot Randers på bortaplan.

Rawez Lawan, FC Nordsjälland 5/0
Platsar inte i Nordsjällands matchtrupp för tillfället.

Joe Sise, FC Nordsjälland 0/0
Väntas göra comeback först till nyår.

Andreas Johansson, Odense 11/1
Inledde som avbytare när Odense vann hemma med 3-0 mot Nordsjälland. Byttes in i den 55:e minuten men gjorde inget större avtryck i matchbilden.

Nicolas Sandberg, Vestsjälland 11/2
Vestsjälland vann med 1-0 mot FC Fredericia. Tyvärr har det i skrivande stund inte gå att få fram någon information om Sandbergs medverkan i matchen.

Mattias Unkuri, Hobro 3/0
4-4 mot Fyn förra helgen. Ingen Unkuri i matchtruppen den gången. I helgen blev det 1-1 mot Hjörring. Tyvärr har det i skrivande stund inte gått att få fram fakta kring Unkuris medverkan i matchen.

Tim Markström, FC Fredericia 4/0, 1 hållen nolla
Fredericia fick ge sig med 0-1 mot Vestsjälland. Markström vaktade Fredericias mål och gjorde flera fina räddningar.

Lucas Ohlander, Brönshöj 3/0
Satt återigen 90 minuter på avbytarbänken. Denna gång mot Viborg (seger 3-2).

FINLAND

Simon Nurme, IFK Mariehamn 24/0, 8 hållna nollor
Tillbaka i spel efter skadeproblemen han haft och fick släppa en boll förbi sig när IFK Mariehamn förlorade med 0-1 mot TPS Åbo på bortaplan.

Ludwig Bergström, IFK Mariehamn 6/0, 0 hållna nollor
Fick åter inta rollen som reserv, då Nurme var tillbaka i spel igen.

Marcus Olofsson, IFK Mariehamn 28/0
Spelade från start men utgick i havltid i förlustmatchen mot TPS Åbo.

Mathias Wiklöf, IFK Mariehamn 24/5
Spelade 90 minuter mot TPS Åbo men lämnade planen endast med ett gult kort visat för sig. Målprotokollet höll han sig utanför.

Robin Östlind, IFK Mariehamn 9/1
Östlind spelade hela matchen när Mariehamn förlorade med 0-1 mot TPS.

ESTLAND

Ola Hagberg, Levadia Tallinn II 12/2
Hagberg alltjämt utanför Levadias andralags matchtrupp.

BELGIEN

Guillermo Molins, Anderlecht 0/0

Utanför Anderlechts matchtrupp just nu.

Behrang Safari, Anderlecht 5/0
Tar heller ingen plats hos Anderlecht för tillfället. Kanske kan helgens förlust, 1-2 mot Standard Liege, förändra situationen.

Michael Almebäck, Club Brügge 6/0
Spelade från start och i 90 minuter mot Genk (oavgjort 1-1).

Fredrik Stenman, Club Brügge 0/0
Håller alltjämt på att rehabilitera sig från den svåra skada han haft.

Magnus Eriksson, Gent 2/0
Utanför matchtruppen på grund av skadekänning när Gent spelade 2-2 mot Beerschot.

Astrit Ajdarevic, Standard Liege 9/1
På avbytarbänken från start när Standard mötte Anderlecht och vann med 2-1. Fick dock hoppa in redan i den 26:e minuten efter att uruguayanen Gonzalez skadat sig.

Patrick Amoah, White Star 7/2
Tillbaka i matchtruppen men utanför startelvan mot Dessel i helgen. Fick dock hoppa in i halvtid men utan att hitta motståndarmålet. Det gjorde för övrigt ingen i något av lagen och matchen slutade således 0-0.

HOLLAND

Tobias Sana, Ajax 7/3
Spelade från start och hela matchen när Ajax nådde 1-1 mot Utrecht efter att tidigare blivit belönad med en A-landslagsplats.

Viktor Elm, AZ Alkmaar 8/1
AZ förlorade med 0-3 mot Twente. Elm spelade hela matchen för Alkmaar utan att utmärka sig nämnvärt.

Mattias Johansson, AZ Alkmaar 2/0
Utanför matchtruppen mot Twente.

Emil Johansson, Groningen 2/0
Skadeproblem håller Johansson borta från spel för tillfället och missade matchen mot Feyenoord (2-2).

Kristoffer Nordfeldt, Heerenveen 8/0, 2 hållna nollor
Nordfeldt fick vara med om en målrik match när Heerenveen reste till Arnhem för möte med Vitesse. Heerenveen gjorde 3-2 i den 74:e minuten men fem minuter senare fick Vitesse straffspark och säker exekutor från elvameterspunkten var Willfred Bony som med sitt tredje mål för eftermiddagen säkrade slutresultatet 3-3.

Samuel Armenteros, Heracles 7/2
Trägen vinner. Trots att han haft svårt att leverera har Armenteros fått fortsatt förtroende hos Heracles och i helgen gav det utdelning när han redan efter 14 minuters spel satte 1-0 i mötet med PEC Zwolle. Byttes senare ut i den 84:e minuten när laget ledde med 3-0, vilket också blev slutresultatet.

Ola Toivonen, PSV Eindhoven 7/3
På en minuts stopptid av den första halvleken gjorde Toivonen sitt tredje mål för säsongen när PSV hade NAC Breda på besök hemma på Philips-stadion och det var ett litet konststycke, där han något trängd och med ryggen mot mål klackade till bollen och den smet in bakom Jelle ten Rouwellar i Bredas mål. PSV vann till slut med 4-0.

Amin Affane, Roda 5/1
Trots målet senast fick Affane åter finna sig i en roll som inhoppare när Roda mötte VVV Venlo och vann med klara 3-0. Affane hoppade in i den 79:e minuten denna gång men hann inte göra något större avtryck i matchbilden.

Rasmus Bengtsson, Twente 3/0
Fick chansen från start när Twente mötte AZ Alkmaar och hjälpte sitt lag att hålla nollan i matchen som Twente vann med 3-0.

Marcus Nilsson, Utrecht 3/0
Nilssons tredje framträdande för säsongen för Utrecht kom som inhoppare med knappa kvarten kvar att spela när Utrecht spelade 1-1 borta mot Ajax.

Johan Mårtensson, Utrecht 3/0
Tillbaka i matchtruppen men 90 minuter på avbytarbänken när Utrecht nådde 1-1 mot Ajax på bortaplan.

Alexander Gerndt, Utrecht 6/2
Skulle ha spelat mot Ajax i helgen men var tvungen resa hem till Sverige efter att hans farfar gått bort.

Denni Avdic, PEC Zwolle 3/0
En fotskada stoppade Avdic från medverkan när Zwolle förlorade hemma med 0-3 mot Heracles.

ENGLAND

Alexander Kacaniklic, Fulham 6/1
Den nyblivne landslagsmannen fick spela från start mot Southampton (oavgjort 2-2). Byttes ut i den 66:e minuten. Fick fina 7/10 i betyg av Skysports.

Muamer Tankovic, Fulham 0/0
Får vänta ett tag till på sin debut.

John Guidetti, Manchester City 0/0
Tillbaka i träning efter nervskadan.

Sebastian Larsson, Sunderland 6/0
Spelade som brukligt från start hos Sunderland. Denna gång blev det 0-3 mot Manchester City och Larsson lyckades knappt med något alls under matchen. Larssons negativa formbesked borde oroa förbundskaptenen Erik Hamrén. 5/10 i betyg av Skysports och omdömet: ”En skugga av sitt riktiga jag”.

Jonas Olsson, West Bromwich 6/1
Fick före matchen en lång stående ovation av publiken för att han skrivit på ett nytt fyraårskontrakt med klubben. Tackade för förtroendet genom att göra en av säsongens bästa prestationer. Tilldelades betyget 8/10 av Skysports.

Markus Rosenberg, West Bromwich, 4/0
På avbytarbänken från start hos West Bromwich mot QPR. Byttes in i den 63:e minuten och gjorde ett riktigt piggt inhopp. 6/10 i betyg av Skysports och omdömet blev: ”Styrde upp saker och ting”.

Martin Olsson, Blackburn 6/0
I onsdags mötte Blackburn Nottingham på bortaplan och spelade 0-0. Martin Olsson spelade hela matchen. I helgen blev det 0-1 mot Wolves och Olsson spelade 90 minuter på nytt.

Marcus Olsson, Blackburn 5/1
Skadad och borta ytterligare en tid och missade således matcherna mot Nottingham och Wolverhampton.

Joel Ekstrand, Watford 0/0, lånad från Udinese
Helt utanför matchtruppen när Watford föll med 1-2 mot Charlton i veckan. Med i matchtruppen men 90 minuter på avbytarbänken när Watford i helgen nådde 1-2 mot Middlesbrough. Kallas för övrigt för Lars Ekstrand i brittisk media.

Doug Bergqvist, Aldershot 1/0
Utanför matchtruppen mot Torquay i onsdags och mot Chesterfield i helgen.

SKOTTLAND

Mikael Lustig, Celtic 6/1
För andra matchen i följd byttes Lustig ut i den 79:e minuten. Denna gång mot Hearts i en match som Celtic vann med 1-0.

IRLAND

Oscar Jansson, Shamrock Rovers 28/0, 8 hållna nollor
Shamrock vann med 3-1 borta mot Bray och Jansson vaktade Shamrocks mål. Han var dock inte nära att hålla nollan i hela matchen, då Brays mål gjordes i den 56:e minuten.

FRANKRIKE

Zlatan Ibrahimovic, Paris Saint Germain 7/9
Två nya mål från Zlatan när PSG spelade 2-2 mot Marsielle. Första halvlek var magnifik av svensken men i den andra var han ganska blek. Kanske berodde det lite på bråket som han var involverad i, i slutet av den första halvleken som gjorde att han inte var lika framträdande i matchbilden i den andra halvleken.

Dusan Djuric, Valenciennes 0/0
Skadeproblem håller Djuric alltjämt utanför matchtruppen.

Emir Bajmari, Monaco 8/1
Tillbaka i truppen och i startelvan när Monaco spelade 0-0 mot Chateauroux på måndagskvällen. Men det blev inte spel mer än i 65 minuter, då han byttes ut just vid denna tidpunkt.

ITALIEN

Mikael Antonsson, Bologna 5/0
Axelskadad och missade matchen mot Fiorentina i helgen (förlust 0-1) och även landslagets två kommande VM-kvalmatcher.

Albin Ekdal, Cagliari 5/1
Återigen spel i 90 minuter för Ekdal. Denna gång mot Torino på bortaplan och han kunde glädja sig åt en seger med 1-0 för sitt lag. Han hann också med att bli varnad.

Sebastian Eriksson, Cagliari 1/0
Äntligen debut för Eriksson som varit långtidsskadad. Men speciellt lång tid varade inte debuten, då han byttes in i den 88:e minuten. Men ändå ett positivt besked efter en lång tids skadefrånvaro.

Andreas Granqvist, Genoa 6/0
Fanns med på planen under samtliga 90 minuter när Genoa spelade 1-1 mot Palermo.

Linus Hallenius, Genoa 0/0
Tillbaka i träning men ännu inte redo för matchspel.

David Löfquist, Parma 0/0
Utlånad till Malmö FF under hösten 2012.

Mervan Celik, Pescara 3/1
Efter att tidigare ha gjort två inhopp, fick Celik debutera från start när Pescara mötte Lazio på hemmaplan. Det blev förlust med 0-3 och Celik blev utbytt redan i den 55:e minuten.

Mathias Ranégie, Udinese 4/1
Förpassad till avbytarbänken från start när Udinese mötte Napoli på bortaplan och förlorade med 1-2. Byttes in sista 25 minuterna.

Agon Mehmeti, Novara 3/3 (utlånad från Palermo)
En vadskada stoppar den talangfulle skåningen för tillfället. Missade således helgens förlustmatch mot Reggina.

Marko Mitrovic, Bresica 5/0
För tredje matchen i följd blev det 90 minuter på avbytarbänken för Mitrovic. Denna gång när Bresica vann med 2-0 mot Virtus Lanciano.

Carlos Garcia, Perugia 0/0
Perugia mötte Nocerina på bortaplan och förlorade med 0-2 men Garcia får alltjämt finna sig i att vara utanför matchtruppen.

TYSKLAND

Marcus Berg, Hamburg 4/0
Hamburg vann med 1-0 borta mot Greuter Furth och Berg, som satt på avbytarbänken fick vara med om ett taktiskt byte på två minuters stopptid.

Oscar Wendt, Borussia Mönchengladbach 0/0
90 minuter på avbytarbänken när Borussia Mönchengladbach mötte Frankfurt och vann med 2-0.

Branimir Hrgota, Broussia Mönchengladbach 6/0
På avbytarbänken från start men byttes in i den 70:e minuten mot Eintracht Frankfurt.

Per Nilsson, Nürnberg 5/0
Helt utanför Nürnbergs matchtrupp mot Freiburg.

Rasmus Jönsson, Wolfsburg 2/0
Precis som senast var Jönsson helt utanför startelvan när Wolfsburg förlorade med 0-3 mot Schalke.

Mikael Ishak, Köln 4/0
Återigen utanför matchtruppen när Köln denna gång mötte Dynamo Dresden i en match som slutade 1-1.

Freddy Borg, Alemannia Aachen 9/1
90 minuter på avbytarbänken när Aachen spelade 1-1 mot Darmstadt.

SPANIEN

Olof Mellberg, Villarreal 8/0
Mellberg spelade hela matchen när Villarreal förlorade med 0-2 mot Sporting Gijon.

PORTUGAL

Victor Nilsson Lindelöf, Benfica II 1/0
Utanför B-laget som i helgen spelade 3-3 mot Portimonense.

TURKIET

Erkan Zengin, Eskisehirspor 6/2
Återigen på avbytarbänken från start för Eskisehirspor men inbytt i den 67:e minuten. Och med en minut kvar av ordinarie matchtid höll han sig framme och gjorde 1-1, vilket också blev matchens slutresultat.

Johan Elmander, Galatasaray 4/2
Fotskada och matförgiftning. Många problem kring Elmander för tillfället och det fanns ingen möjlighet för honom att delta när Galatasaray spelade 1-1 mot Eskisehirspor.

Jimmy Durmaz, Genclerbirligi 7/1
Durmaz fick starta på bänken hos Genclerbirligi när laget mötte Istanbul BB på bortaplan och vann med 2-0. Men det blev ändå skapligt med speltid för den tidigare MFF-spelaren, då han byttes in i halvtid. I den 63:e minuten blev han dessutom varnad.

Samuel Holmén, Istanbul BB 7/0
Fanns med från start och spelade hela matchen mot Genclerbirligi som förlorades med 0-2.

Andreas Isaksson, Kasimpasa 7/0, 3 hållna nollor
Isaksson fick släppa en boll förbi sig när Kasimpasa förlorade med 0-1 mot Trabzonspor.

Emir Kujovic, Kayserispor 3/0
Utanför matchtruppen mot Mersin (seger 2-1).

RYSSLAND

Pontus Wernbloom, CSKA Moskva 8/0
Tillbaka i startelvan när CSKA spelade derby mot Spartak inför 55 000 åskådare. CSKA vann med 2-0 och Wernbloom spelade hela matchen.

Rasmus Elm, CSKA Moskva 9/0
Elm fanns också med från start när CSKA vann derbyt mot Spartak och även han spelade hela matchen.

Kim Källström, Spartak Moskva 3/1
Källström spelade från start och hela matchen när laget fick ge sig med 0-2 mot CSKA.

UKRAINA

Gustav Svensson, Tavriya Simerofopol 4/0
Svensson verkar sent omsider ha spelat till sig en ordinarie plats hos Tavriya. I helgen blev det 90 nya minuter i 0-0-matchen mot Vorskla.

SCHWEIZ

Alexander Farnerud, Young Boys 11/2
Skadekänning stoppade Farnreud från deltagande mot Zürich i helgen.

ÖSTERRIKE

Eddie Gustafsson, Salzburg 0/0
Alltjämt bergfast på avbytarbänken hos Salzburg.

MOLDAVIEN

Osman Sow, Dacia 5/2
0-1 mot Sheriff förra lördagen. Sow satt hela matchen på avbytarbänken. I helgen blev det seger med 4-1 mot Iskra-Stal. Vi hoppas i nästa veckas proffskoll kunna presentera huruvida Sow deltog eller inte i matchen.

KROATIEN

Tibor Cica, NK Zagreb 1/0 (utlånad från Cesena)
Lånet från Cesena saknades i matchtruppen när Zagreb spelade 1-1 mot Zapresic.

SERBIEN

Robin Kacaniklic, Teleoptik Zemun 0/0
Får vänta ett tag till på debuten för Teleoptik.

RUMÄNIEN

Darko Lukanovic, Ceahlaul 8/1
Lukanovic fanns med på avbytarbänken mot Universitatea och fick också hoppa in under slutkvarten utan att kunna förändra matchbilden nämnvärt. Universitatea vann med 1-0.

MALTA

André Grabowski, Floriana 0/0
Grabowski får vänta ytterligare ett tag på säsongsdebuten.

USA

Markus Holgersson, New York Red Bull 26/3
Holgersson spelade hela matchen när Red Bull föll med 0-2 mot Chicago Fire.

Adam Johansson, Seattle Sounders 19/0
Hjälpte sitt lag att hålla nollan – det gjorde Adam Johansson när Seattle vann med klara 3-0 mot Portland inför 66452 åskådare.

Christian Wilhelmsson, LA Galaxy 3/1
Tillbaka efter sträckningen men inte mer än på avbytarbänken när LA Galaxy förlorade med 1-2 mot Real Salt Lake. ”Chippen” fick dock göra ett inhopp under matchens sista 25 minuter.

Publicerad 2012-10-09 kl 18:03