Uppehåll i den danska andraligan uppehåll till helgen 22-24 mars 2013.

Mattias Unkuri, Hobro 5/0

Lucas Ohlander, Brönshöj 9/0

BELGIEN

Guillermo Molins, Anderlecht 3/0
Har svårt att platsa hos Anderlecht och var utanför matchtruppen när Anderlecht vann med 4-2 borta mot Genk dagen före julafton.

Behrang Safari, Anderlecht 12/0
Spelade 90 minuter kvällen före julafton när Anderlecht vann med 4-2 mot Genk.

Michael Almebäck, Club Brügge 9/0
För tredje matchen i följd helt utanför Brügges matchtrupp när laget dagen före julafton vann med 3-1 mot Standard Liege.

Fredrik Stenman, Club Brügge 5/0
Spelade hela matchen när Standard Liege slogs tillbaka med 3-1 dagen före julafton.

Magnus Eriksson, Gent 4/0
Platsar inte hos Gent för tillfället. Missade 1-2-förlusten mot Charleori i lördags. Var också utanför matchtruppen mot Mechelen på Annandag Jul (seger 1-0).

Astrit Ajdarevic, Standard Liege 18/1
På avbytarbänken från start i hemmamatchen mot Club Brügge dagen före julafton. Inhopp med 18 minuter kvar av matchen.

Patrick Amoah, White Star 16/3
White Star spelade varken i onsdags eller i helgen och har nu ett uppehåll fram till 5 januari.

HOLLAND

Tobias Sana, Ajax 13/4
Dagen före julafton spelade Ajax 0-0 mot Utrecht. Sana utanför matchtruppen.

Viktor Elm, AZ Alkmaar 15/1
Alkmaar avslutade 2012 med att förlora med 0-3 mot Twente. Elm spelade hela matchen på Alkmaars mittfält.

Mattias Johansson, AZ Alkmaar 3/0
På avbytarbänken från start mot Twente. Fick göra ett inhopp med drygt tio minuter kvar av matchen.

Emil Johansson, Groningen 3/0
Utanför Groningens matchtrupp när laget förlorade med 1-2 borta mot Feyenoord.

Rasmus Lindgren, Groningen 0/0
Skrev nyligen på för Groningen. Väntas debutera först efter nyår.

Kristoffer Nordfeldt, Heerenveen 15/0, 4 hållna nollor
Fick avsluta 2012 med en seger när hans Heerenveen vann med 2-1 mot Vitesse. Nordfeldt vaktade Heerenveens mål. Tidigare Helsingborgsanfallaren Alfred Finnbogason låg bakom båda Heerenveen-målen. Han spelade fram till det första och gjorde själv det andra.

Samuel Armenteros, Heracles 17/9
Efter tre raka matcher utan mål var Armenteros tillbaka i målprotokollet igen när Heracles spelade 1-1 mot PEC Zwolle. Han gjorde 1-0 i den 15:e minuten. Spelade matchens samtliga 90 minuter.

Karl-Johan Johnsson, NEC Nijmegen 0/0, 0 hållna nollor
Har blivit kallad till NEC Nijemgen tidigare än förväntat men väntas ändå inte få debutera förrän efter nyår.

Ola Toivonen, PSV Eindhoven 7/3
Skadad och borta till efter jul. Kanske också en bit in på det nya året.

Amin Affane, Roda 14/1
Fick chansen från start när Roda vann med 4-2 borta mot VVV Venlo. Han var inte inblandad i något av Rodas mål och byttes ut i den 68:e minuten.

Rasmus Bengtsson, Twente 11/0
Tillbaka i matchtruppen och spel från start och under hela matchen när Twente vann med klara 3-0 mot AZ Alkmaar.

Marcus Nilsson, Utrecht 3/0
Är kvitt sin hjärnskakning men har nu i gengäld tappat en hel del träning och behöver träna ikapp för att kunna komma i matchdugligt skick igen.

Johan Mårtensson, Utrecht 5/0
Satt hela matchen mot Ajax (oavgjort 0-0) på avbytarbänken.

Alexander Gerndt, Utrecht 15/5
Fick finna sig i att tillbringa hela matchen mot Ajax på avbytarbänken.

Denni Avdic, PEC Zwolle 10/4

Utanför matchtruppen när Zwolle spelade 1-1 borta mot Heracles.

ENGLAND

Alexander Kacaniklic, Fulham 12/2
Fick chansen från start mot Liverpool (förlust 0-4), hos vilka han varit ungdomsproffs. Men byttes ut i halvtid. Utbytt i halvtid efter spel från start blev han också på Annandagen mot Southampton (oavgjort 1-1).

John Guidetti, Manchester City 0/0
Ännu inte redo för comeback, även om han nu är tillbaka i träning. Lånas troligen ut efter nyår. Ett par italienska klubbar uppges vara dom hetaste alternativen just nu.

Sebastian Larsson, Sunderland 17/0
Sunderland mötte Southampton i lördags och vann med 1-0 på bortaplan. Larsson från start men byttes ut med 20 minuter kvar att spela. Lite mer speltid blev det på annandagen mot Manchester City (seger 1-0). Då fick han spela i 79 minuter innan han byttes ut.

Jonas Olsson, West Bromwich 17/1
Spel från start och under hela matchen i lördags mot Norwich (seger 2-1). Mot QPR på Annandagen blev det också seger med 2-1. Olsson spelade hela matchen även då.

Markus Rosenberg, West Bromwich, 10/0
Satt hela matchen mot Norwich i lördags på avbytarbänken och han gjorde det även på Annandagen mot Queens PR.

Martin Olsson, Blackburn 17/0
Lördagens match mot Brighton blev uppskjuten. På Annandagen spelade han 90 minuter när Blackburn förlorade borta mot Middlesbrough med 0-1.

Marcus Olsson, Blackburn 10/1
Skadekänning stoppade Marcus från spel mot Middlesbrough i helgen.

Joel Ekstrand, Watford 10/0, lånad från Udinese
Ekstrand fanns med på planen under hela matchen när Watford vann med 2-0 mot Nottingham i lördags. Matchen mot Bristol City på annandagen blev uppskjuten.

Doug Bergqvist, Aldershot 4/0 (tidigare utlånad till Basingstoke 4/0)
Fick debutera från start i lördags när Aldershot förlorade med 0-2 borta mot Nottingham i en av få matcher som spelades i Championship League 2. Hann också med att dra på sig ett gult kort under matchen. I helgen var Bergqvist åter förpassad till avbytarbänken när Aldershot ställdes mot Bristol Rovers. Han fick hoppa in under matchens sista sex minuter.

SKOTTLAND

Mikael Lustig, Celtic 12/2
Helt utanför matchtruppen i lördags när Celtic vann med klara 4-0 mot Ross County. I helgen mot jumbon Dundee United vann Celtic med 2-0 på bortaplan. Lustig på avbytarbänken från start men inbytt i halvtid.

FRANKRIKE

Zlatan Ibrahimovic, Paris Saint Germain 16/18
PSG vann med 3-0 borta mot Brest i fredags och sin vana trogen gjorde Zlatan ett av PSG:s mål. Håller han det här målsnittet han har nu landar han på 42 mål (!) när säsongen är över.

Dusan Djuric, Valenciennes 0/0
Skadeproblem stoppar alltjämt Djuric från säsongsdebut.

Emir Bajmari, Monaco 9/1
Platsar inte i andraligalaget Monacos startelva för tillfället. 90 minuter på avbytarbänken mot Le Mans (seger 3-2) i lördags.

ITALIEN

Mikael Antonsson, Bologna 15/0
Bologna mötte Parma i lördags och förlorade med 1-2. Antonsson satt hela matchen på avbytarbänken.

Albin Ekdal, Cagliari 13/1
Cagliari noterade en ny storförlust, 1-3 mot Juventus och har nu 2-7 på lagets två senaste matcher. Ekdal spelade 90 minuter mot Juventus.

Sebastian Eriksson, Cagliari 3/0
Alltjämt utanför lagets matchtrupp och jobbar för att finna matchformen igen.

Andreas Granqvist, Genoa 18/1
Genoa pressade Inter till att milaneserna fick nöja sig med bara en poäng i matchen som slutade 1-1. Immobile gjorde 1-0 till Genoa i den 77:e minuten innan Cambiasso utjämnade till 1-1 i den 85:e.

Linus Hallenius, Genoa 1/0
Bänkad under hela matchen mot Inter.

David Löfquist, Parma 0/0
Har varit utlånad till Malmö under hösten 2012. Tanken är att han ska återvända till Parma 31 januari 2013.

Mervan Celik, Pescara 8/3
Fick chansen från start mot Catania förra fredagen och tackade för förtroendet genom att göra 1-0 i den 23:e minuten när Pescara vann med 2-1 mot Catania.

Mathias Ranégie, Udinese 10/1
90 minuter på avbytarbänken mot Atalanta (oavgjort 1-1).

Agon Mehmeti, Novara 13/6 (utlånad från Palermo)
Novara besegrade Pro Vercelli med 2-0 kvällen före julafton. Mehmeti spelade 90 minuter utan att skriva in sig som målgörare. På Annnandagen blev det 0-1 mot Virtus Lanciano på bortaplan. Mehmeti spelade från start men byttes ut i den 74:e minuten.

Marko Mitrovic, Bresica 8/0
0-0 blev det för Brescia mot Livorno dagen före julafton. Mitrovic hela matchen på avbytarbänken. Annandagens match mot Varese blev uppskjuten.

Carlos Garcia, Perugia 1/0
Perugia vann med 3-0 mot Paganese. För andra matchen i följd blev det 90 minuter på avbytarbänken för Garcia.

TYSKLAND

Marcus Berg, Hamburg 7/0
Uppehåll i Bundesliga till 18 januari 2013.

Oscar Wendt, Borussia Mönchengladbach 8/1

Branimir Hrgota, Broussia Mönchengladbach II 6/2, Borussia Mönchengladbach 7/0

Per Nilsson, Nürnberg 14/2

Rasmus Jönsson, Wolfsburg 6/0

Mikael Ishak, Köln 7/0, Köln II 4/2
Uppehåll i Bundesliga 2 till 1 februari 2013.

Freddy Borg, Alemannia Aachen 14/1
Uppehåll i Bundesliga 3 till 27 januari 2013.

SPANIEN

Daniel Larsson, Valldolid 0/0
På plats i Spanien nu för att bekanta sig med sin nya klubb. Ingen debut är dock aktuell förrän efter nyår.

Olof Mellberg, Villarreal 13/0
Avstängd mot Xerez i torsdags (oavgjort 0-0).

PORTUGAL

Victor Nilsson Lindelöf, Benfica II 3/0
Benficas andralag spelade mot Portos andralag två dagar före julafton. Mötet slutade 2-2. Ingen Nilsson Lindelöf i Benfica-uppställningen.

TURKIET

Erkan Zengin, Eskisehirspor 14/3
Utanför matchtruppen mot Antalayspor (förlust 1-2).

Johan Elmander, Galatasaray 11/3
Återigen blev det avbytarbänken från start för Elmander när hans Galatasaray mötte Trabzonspor på bortaplan. Mötet slutade 0-0 och den svenske landslagsanfallaren fick hoppa in med kvarten kvar.

Jimmy Durmaz, Genclerbirligi 14/3
Fanns inte med i det lag som spelade 0-0 mot Bursaspor dagen före julafton.

Samuel Holmén, Istanbul BB 17/4
Holmén fastställde slutresultatet 2-0 till sitt Istanbul i bortamatchen mot Kasimpasa efter att ha överlistat landslagskollegan Isaksson i den 69:e minuten. Holmén spelade hela matchen.

Andreas Isaksson, Kasimpasa 16/0, 4 hållna nollor
Fick finna sig i att släppa in ett mål av landslagskollegan Samuel Holmén när Kasimpasa förlorade med 0-2 hemma mot Istanbul BB.